Ziua salvatorului marcată la Rezina

Salvatorii şi pompierii din Republica Moldova, astăzi, 5 aprilie 2024, marchează sărbătoarea profesională “Ziua Salvatorului”.  În acest context, în ajunul sărbătorii, a fost organizat un eveniment solemn în care colaboratorii Secției Situații Excepționale Rezina, au fost felicitați de către vicepreședintele raionului dnl Valentin Rotari, primarul orașului dnl Simion Tatarov și șeful Serviciului Prevenție dnl Dorin Volociuc.

Evenimentul a debutat cu mesaje de felicitări și aprecieri a vicepreședintelui raionului Rezina care a menționat ,,Cu ocazia sărbătorii profesionale Ziua Salvatorului, vreau sincer să vă aduc mulțumiri din partea Consiliului raional Rezina, din partea mea personală, pentru implicare, dedicare, curaj și bărbăție. Sunteți îngerii raionului nostru, cu atitudine conștiincioasă față de exercitarea atribuțiilor funcționale. Vă mulțumim și apreciem, aveți grijă de voi și familiile dumneavoastră!”

Cu cuvinte de mulțumire și felicitare a venit în fața celor prezenți primarul orașului Rezina, subliniind faptul că este recunoscător datoriei pe care o exercită angajații Secției Situații Excepționale și curajului manifestat în cele mai dificile situații, în care î-și expun riscul propriei vieți.

Dl Volociuc, membru al acestei familiei de salvatori și pompieri din Rezina a menționat că, este mândru de contingentul din Secție care continuă să demonstreze zilnic, performanțe, bărbăție și responsabilitate maximă în acțiuni, dorindu-le acestora ca munca și jertfirea de sine pe care o manifestă zi de zi, să fie și în continuare drept călăuză în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Angajații Serviciului Situații Excepționale Rezina au primit diplome în semn de recunoștință pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, exigență, pentru curaj și spirit de sacrificiu manifestate la salvarea de vieți omenești.