Ziua Poliției Republicii Moldova – celebrată la Rezina

Cu ocazia Zilei Naționale a Poliției, astăzi 18 decembrie, în incinta Palatului raional de Cultură ,,Nicolae Lupov” din orașul Rezina, a fost organizat un eveniment festiv cu marcarea a 33 ani de la crearea Poliției Naționale.

 La eveniment a fost prezentă, conducerea raionului, primarul orașului și  a localităților din raionul Rezina, șefii Inspectoratului de Poliție Rezina, Penitenciarului nr.17, Procuraturii Rezina, reprezentanți ai judecătoriei, Secției Situații Excepționale, angajații IP Rezina, veteranii MAI, șefa DÎTS, șefii serviciilor desconcentrate din teritoriul deservit.

 Evenimentul a început cu intonarea Imnului de stat al Republicii Moldova, apoi a continuat cu mesaje de mulțumiri și frumoase felicitări dedicate celor ce stau la straja siguranței societății raionului Rezina.

Angajații din cadrul IP Rezina au primit diplome și distincții atât din partea șefului Inspectoratului de Poliție Rezina cât și din partea Președintelui raionului, Primarului orașului dar și a unor primari ai localităților raionului Rezina.

La final de eveniment, Palatul raional de Cultură ,,Nicolae Lupov”  a organizat  un spectacol cu melodii frumoase care a adus ambianța de sărbătoare.