Tragerea la sorț pentru Competiția „Liga satelor” Ediția a III-a, 2024

Consiliul raional Rezina, în perioada 03 martie – 21 aprilie 2024, urmează să organizeze pentru a treia oară Competiția sportivă la mini-fotbal „Liga satelor” Ediția a III-a, în raionul Rezina. Astfel, în competiție s-au înscris 19 echipe din localitățile raionului.

     Astăzi, 28 februarie la orele 1100, în incinta Consiliului raional, a avut loc tragerea la sorț, care a debutat cu mesaje de salut a președintelui raionului Teodor Cuculescu și vicepreședintele raionului pe probleme juridico-sociale Valentin Rotari, menționând că vor susține în continuare activitățile frumoase înfăptuite de sportivi, întru promovarea raionului Rezina. Pe parcurs au fost repartizate toate echipele înregistrate la competiția sportivă în 6 zone și anume:

-Lalova;

-Pripiceni-Răzeși;

-Peciște;

-Mateuți;

-orașul Rezina, str. Păcii;

-orașul Rezina L.T ,,Alexandru cel Bun”.

La fel, au fost aduse la cunoștință, regulamentul și condițiile de participare.

     Competiția are drept scop, organizarea eficientă a timpului liber, al tinerii generații din raion, dar și promovarea fotbalului de amatori.

Totodată vă informăm că primul tur va avea loc duminică, 03 martie, pe terenurile de fotbal cu acoperire artificială din localitățile raionului Rezina enumerate mai sus.