Stimaţi angajați ai Inspectoratului de Poliţie a raionului Rezina și onoraţi veterani!

Stimaţi angajați ai Inspectoratului de Poliţie a raionului Rezina, onoraţi veterani, stimate doamne și stimați domni ce ați ales să îmbrăcați uniforma de polițist și să serviți Moldova! Cu acest prilej frumos, sărbătoarea profesională – Ziua Poliţiei Naţionale, pe care o marcăm în fiecare an la 18 decembrie, adresez din numele Consiliului raional Rezina cu profund respect și considerațiune cele mai sincere și călduroase felicitări, urări de sănătate şi succes în serviciul pe care îl oferiţi Patriei.


         Întotdeauna aţi demonstrat un înalt patriotism şi profesionalism şi sperăm, că simţul datoriei, bărbăţia şi curajul de care aţi dat dovadă, în activitatea de zi cu zi pe parcursul acestor ani, vor servi drept exemplu pentru toţi cei care şi-au legat viaţa de apărarea activă a drepturilor omului, asigurarea ordinii publice, contribuind la apărarea democraţiei constituţionale a Republicii Moldova.


         Vă mulțumim și vă urăm tuturor angajaţilor și veteranilor, precum şi familiilor Dumneavoastră mulţi ani cu sănătate, bunăstare, optimism, liniște sufletească, răbdare, fericire, împliniri personale şi profesionale. Să aveţi parte de multă putere de muncă, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii, succes în serviciul de toate zilele, avânt și perseverență în nobila și importanta activitate întru binele poporului și prosperitatea țării!

La mulți ani!

Cu profund respect,

președintele raionului Rezina, Valeriu Ciorici!