Spre atenția agenților economici ai raionului Rezina

Centrul Internațional de Expoziții  ,,Moldexpo” S.A .- cel mai important organizator de expoziții și târguri din Republica Moldova, invită toți agenții economici spre participare, sub egida conducerii raionului Rezina, la cel mai mare eveniment la tema turismului și călătoriilor, la expoziția

,,TOURISM  AND  TRAVEL  EXPO”, care se va desfășura în perioada 6-9 aprilie 2023.

     Expoziția dedicată industriei turismului este o platformă eficientă de business comunicare, oferă posibilități jucătorilor de pe piața turistică națională si prezintă destinațiile turistice și cele mai fierbinți și noi produse și oferte.

Una dintre prioritățile expoziției rezidă in relansarea și promovarea turismului intern. Și pentru că raionul Rezina , este unul bogat în atracții turistice, sunt invitați agenții economici spre participare cu un stand colectiv.

     Atenționăm despre un proiect special în cadrul acestei expoziții- Sărbătoarea ,,Casa Părintească” care are menire de a dezvolta acest gen de pensiuni într-o destinație turistică durabilă și se va desfășura pe spațiile în aer liber special amenajate, în apropiata vecinătate a pavilioanelor expoziționale. Vor fi create toate condițiile pentru comercializarea suvenirelor, bucatelor tradiționale, băuturilor etc. Tot aici , va fi amenajată o scenă pentru developarea potențialului artistic al raioanelor ( evoluări ale ansamblurilor folclorice, prezentări de obiceiuri și tradiții etc.).

Doritorii de a participa la acest eveniment, pot afla mai multe detalii la  

tel. +373 67331148, dnl Eugen Postu șef secție Economie

 e-mail :econom.rezina@gmail.com