Raionul Rezina are o nouă conducere

Consiliul raional Rezina a acordat vot de încredere pentru noua conducere a raionului Rezina, în cadrul ședinței din 5 decembrie, 2023, președinte fiind ales domnul Teodor Cuculescu pentru următorii 4 ani.

În cadrul ședinței prezidate de către consiliera fracțiunii PDCM , dna Aurelia Grigoriță, au fost examinate următoarele proiecte de decizii:

1. Cu privire la formarea fracțiunilor în Consiliul raional Rezina.

2. Cu privire la formarea comisiilor consultative de specialitate ale Consiliului raional Rezina.

3.  Cu privire la alegerea preşedintelui raionului.

4. Cu privire la alegerea vicepreşedintelui raionului Rezina ( în probleme juridico-sociale).

5.  Cu privire la alegerea vicepreședintelui raionului Rezina ( în probleme de dezvoltare raională).
      În calitate de Vicepreședinte responsabil pe domeniul probleme juridico-sociale, a fost ales dnl Valentin Rotari. Alegerea vicepreședintelui în probleme de dezvoltare raională sa amânat.

   În cadrul Consiliului raional Rezina au fost constituite 4 fracțiuni politice: PSRM – președinte Valeriu Ciorici, PAS – președinte Bagrin Serghei,  PDCM – președinte Teodor Cuculescu, Platforma DA– președinte Stavinschi Liuba.
   De asemenea, au fost constituite 3 comisii consultative de specialitate ale Consiliului raional Rezina, în componență numerică a câte 9 membri fiecare:

1. Comisia Buget și Finanțe.

2. Comisia Juridico-Socială.

3. Comisia Dezvoltare raională.

Noua conducere a raionului Rezina a mulțumit tuturor pentru susținere și a declarat că își va exercita atribuțiile cu maximă responsabilitate, corectitudine și devotament pentru bunăstarea și dezvoltarea vieții locuitorilor raionului.