ODA invită antreprenorii doritori de a participa la cursuri de formare antreprenorială pe data de 9-10 martie

Dacă vreai să-ți dezvolți abilitățile antreprenoriale și să-ți transformi ideile în afaceri de succes, vino în data de 𝟗 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑 la cursuri de formare antreprenorială pentru a fi ghidat în mod practic ,,𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐞𝐳𝐢 𝐬𝐚𝐮 𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭̦𝐢 𝐨 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐬𝐮𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐎𝐃𝐀” și pe data de 𝟏𝟎 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑 la cursuri de formare antreprenorială pentru a fi ghidat în mod practic ,,𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐮𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐎𝐃𝐀”. Sesiunile de instruire sunt gratuite și se vor desfășura în or. Chișinău, Centru de educare și instruire Fides, strada Mușatinilor 1.

Investește o zi pentru a-ți valida ideile de dezvoltare în afaceri, elaborează un proiect de investiții și dezvoltă planul de afaceri alături de echipa ODA și ghidați de experți în domeniu.

Pentru participare la cursurile din 9 martie, consultă agenda și completează până pe data de 6 martie formularul de înregistrare: .

Pentru participare la cursurile din 10 martie, consultă agenda și completează până pe data de 6 martie formularul de înregistrare: .

𝐶𝑢𝑟𝑠𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑛𝑡𝑟𝑒𝑝𝑟𝑒𝑛𝑜𝑟𝑖𝑎𝑙𝑎̆ 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑠𝑢𝑠𝑡̦𝑖𝑛𝑢𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑎𝑠𝑖𝑠𝑡𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑡𝑒ℎ𝑛𝑖𝑐𝑎̆ 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑈𝐸 “𝑂𝑓𝑒𝑟𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑠𝑢𝑝𝑜𝑟𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑖𝑚𝑝𝑙𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑝𝑜𝑙𝑖𝑡𝑖𝑐𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝐼𝑀𝑀 𝑟𝑢𝑟𝑎𝑙𝑒”.