Mesajul președintelui cu prilejul Ultimului sunet

Onorați pedagogi, dragi elevi, stimați părinți!

Cu prilejul sărbătorii ,,Ultimul sunet”, în numele Consiliului raional Rezina, adresez cele mai calde felicitări și urări de bine elevilor, mulțumiri întregului corp didactic și părinților pentru efortul depus în educarea și creșterea tinerei generații.

Clopoțelul se aude azi în fiecare școală, sună cu bucurie pentru elevi, cu împlinire pentru profesori și cu puțină tristețe pentru absolvenți, care lasă în spate băncile școlii și pășesc cu încredere în viitor.

Stimați pedagogi !

Consiliul raional Rezina aduce mulțumiri profunde și aprecieri înalte privind activitatea Dumneavoastră în asigurarea educației de calitate și transformarea instituțiilor de învățământ în școli prietenoase copiilor. Azi cu toții împărtășim sentimente de recunoștință și respect pentru voi, pentru cei care făuresc cetățile cunoașterii, modelează personalități și percep ca pe o artă activitatea de a-i învăța pe alții binele și frumosul.

Dragi elevi !

31 mai este o zi deosebită pentru voi, e momentul în care vă bucurați de roadele muncii voastre, exprimate prin note și gândire avansată. Sunt ferm convins că ați muncit cu dăruire, că v-ați dezvoltat competențele și ați devenit mai pregătiți pentru provocările vieții. Ultimul Sunet anunță totodată, începutul vacanței mari, de aceea vă doresc să aveți parte de o vară plină de descoperiri, cu experiențe inedite, iar la toamnă sper să reveniți dornici de noi cunoștințe.

Dragi absolvenți !

Astăzi trăiți momente de aleasă bucurie, sentimente de împlinire și satisfacție pentru cele realizate. Sunteți într-un moment de răscruce: pe de o parte, este un punct terminal, iar pe de altă parte un punct de pornire. De aceea Vă urez ca tot ce ați acumulat în acești ani valoroși de studiu, să vă permită să pășiți în viață siguri, stăpâni pe voi, să vă bucurați de realizările personale. Dați dovadă de înțelepciune și curaj în alegerea profesiei, multă flexibilitate în abordarea problemelor vieții și atunci neapărat veți atinge culmile mult râvnite.

Președintele raionului Rezina, Teodor CUCULESCU