MESAJUL DE FELICITARE AL PREȘEDINTELUI RAIONULUI CU PRILEJUL ZILEI INTERNAȚIONALE A OAMENILOR ÎN ETATE

Astăzi, 1 octombrie, celebrăm împreună Ziua Internațională a Oamenilor în Etate, a oamenilor înțelepți cu chip luminos și ochi blânzi. În această zi semnificativă, adresez sincere și cordiale felicitări tuturor vârstnicilor din raionul Rezina, persoanelor ajunse la toamna vieții, care sunt un adevărat exemplu pentru întreaga societate, atât prin experienţa de viaţă bogată, maturitatea gândirii, cât și prin valori morale, calităţi sufletești, voinţă puternică, dragoste de viaţă și de ţară.

Această sărbătoare este un prilej minunat pentru a exprima stima și recunoștința, profunda admirație faţă de înaintași pentru munca lor cu dedicație și consacrație, depusă pe parcursul anilor în diverse domenii.

Dragii noştri, cu multă recunoştinţă şi gratitudine, din numele Consiliului raional Rezina și al meu personal, Vă  urăm sănătate, împlinire sufletească, să aveţi parte de o bătrîneţe fără tristeţe, pace, bunăstare și ani îndelungați. Să aveți respect, dragoste și apreciere, iar grija celor din jur să vă bucure mereu sufletul.

La mulți ani valorificați din plin, stimați seniori ai raionului Rezina!

Cu respect,

Președintele raionului Rezina, Valeriu Ciorici