Mesajul de felicitare al președintelui raionului, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului

Dragi copii ai raionului Rezina! Stimați părinți!

În fiecare an, vara se începe cu zâmbete, baloane și buna dispoziție. Astăzi, 1 iunie, celebrăm cu mare bucurie Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria.

Copilăria este o rază de soare care strălucește în noi , iar  copiii-cel mai mare dar pe care îl putem primi. În fiecare zi trebuie să ne reamintim cât de important este educația pentru viitorul unui copil și să acționăm pentru a le asigura un viitor mai bun și mai prosper.

Astăzi, de Ziua Copiilor, vă îndemn să sărbătorim copii din noi, pentru că rămânem tineri atâta timp cât avem suflet de copii.

Din partea Consiliului raional și a mea personală, adresez cele mai sincere și calde urări de bine. La mulţi ani tuturor copilașilor din raionul Rezina și de asemenea tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voştri sănătoşi și voioși! Fie ca ei să aibă parte de toată dragostea din lume, de un cer însorit și îngeri păzitori.

Dragi copii, păstrați întotdeauna copilăria din suflet, ca o rază de lumină și viața va fi mai frumoasă. Să aveți parte de o zi minunată, plină de culoare, preserată de zâmbete și multe jucării. Vă doresc tuturor o Vacanță de vis!

Cu deosebit respect,

Președintele raionului Rezina Valeriu CIORICI