Mesajul de felicitare al președintelui raionului cu ocazia Zilei funcționarului public

Mult stimați Funcționari Publici din raionul Rezina!

Cu ocazia frumoasei sărbători, a Zilei funcționarului public, care este marcată anual în Republica Moldova la 23 iunie, cu deosebită considerație și apreciere vă adresăm cele mai calde urări de sănătate, bunăstare şi succese. Vă mulţumim pentru profesionalismul şi exigența de care daţi dovadă în activitatea Dumneavoastră zi de zi.

Este cunoscut faptul că funcția publică nu este o sarcină ușoară și implică diverse provocări, pe care cu  certitudine le veți depăși prin multă muncă, perseverență, devotament și integritate.

Continuați cu acelaș efort, dedicație, obiectivitate și profesionalism, să acționați întru îndeplinirea misiunii noastre de a proteja interesele cetățenilor raionului nostru și a țării.

Apreciez mult implicarea Dumneavoastră, pe care o faceți cu înțelegere și atitudine responsabilă, în administrarea corectă a instituțiilor publice. Fie ca această sărbătoare să ofere un nou imbold de energie și idei inovatoare pe care  să le valorificăm cu success.

Din numele Consiliului raional Rezina și al meu personal transmit felicitări tuturor Funcționarilor Publici care s-au dedicat acestei misiuni onorabile și responsabile, Vă doresc să vă înconjoare întotdeauna dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa oamenilor.