Mesajul de felicitare al președintelui raionului cu ocazia sărbătorii de 8 martie, „Ziua Internațională a Femeii”

Stimate Doamne și Domnișoare,

Cu gânduri alese, împletite din respect și sinceritate, vin la acest început de primăvară să Vă aduc sincere felicitări cu prilejul celei mai primăvăratice sărbători- Ziua Internațională a Femeiei.

  Sărbătoarea Feminităţii  ne oferă de fiecare dată un plăcut prilej de a Vă aduce în dar cele mai alese buchete îmbinate din florile sentimentelor de recunoştinţă,  dragoste şi adâncă revelaţie pentru firea Dumneavoastră dătătoare  de viaţă. Sunteți un îndemn spre bine, linişte şi căldură în sufletele şi casele noastre.

Ne mândrim de faptul, că oriunde aţi munci, demonstraţi mult curaj şi perseverenţă, abnegaţie şi responsabilitate, spirit creator şi de iniţiativă.

Sfătoase şi înţelepte  mame, bunicuțe dulci, generoase şi grijulii, soţii vrednice şi bune gospodine, fiice drăgălaşe şi duioase – sunteţi ca nişte divinităţi  în viaţa pământească. Pentru toate lucrurile minunate pe care ni le oferiți în viaţă vă mulţumim în fiecare zi şi cu atât mai mult, în această zi specială.

Din numele Consiliului raional și al meu personal, primiți cele mai sincere urări de sănătate, prosperitate, succese și realizări. Să trăiți în armonia bunăvoinței iar pacea și înțelegerea să domine mereu în sufletul și în familiile Dumneavoastră.

Cu deosebită considerație,

Președintele raionului Rezina, Teodor CUCULESCU