Mesajul de felicitare a președintelui raionului cu prilejul Zilei Poliției Naționale

Stimaţi angajaţi și veterani ai Inspectoratului de poliție Rezina,

Astăzi, 18 decembrie, se împlinesc 33 de ani de la crearea Poliției Naționale a Republicii Moldova. Cu acest frumos prilej, adresez  angajaților și veteranilor IP Rezina, cele mai sincere felicitări, exprimându-mi recunoștința și respectul față de toți cei care au contribuit de-a lungul deceniilor la menținerea ordinii publice și apărării securității statului cât și a drepturilor cetățenilor. Sunteţi cei ce reprezintă pilonul esențial în menținerea ordinii publice, siguranţei societăţii, iar viața cotidiană este aproape imposibil de imaginat fără participarea angajaților din domeniu.

Liniştea publică din raion, siguranţa cetăţenilor, precum şi asigurarea unui climat de securitate a persoanelor şi bunurilor, reprezintă obiectivele prioritare ale Poliției. Apreciem patriotismul, bărbăţia, omenia, devotamentul, atitudinea conştiincioasă şi spiritul de sacrificiu manifestat în munca Dumneavoastră de zi cu zi.

Stimați polițiști, în numele Consiliului raional și al meu personal, Vă dorim tuturor angajaților precum și familiilor dumneavoastră bunăstare, optimism, liniște în suflet și în case, perseverenţă, tenacitate, realizări remarcabile şi multă sănătate!

Cu cele mai înalte considerațiuni și tot respectul, vă dorim să aveți parte de succese în toate și ascensiune la postul de muncă!

Președintele raionului Rezina, Teodor Cuculescu