Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului din Sfera Protecției Sociale

Stimați lucrători din sfera protecţiei sociale a populaţiei din raionul Rezina!

Cu prilejul sărbătorii profesionale ,,Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației”, care anual în Republica Moldova se sărbătorește în a treia duminică a lunii septembrie, Vă aduc sincere felicitări tuturor angajaților din domeniu.

Aveți o meserie importantă și responsabilă, care cere multă dăruire de sine și răbdare. Vă mulțumesc pentru că nu obosiți să oferiți suport persoanelor defavorizate, voi sunteţi sprijin și speranţă pentru bătrânii care vă împărtășesc amarul și înţelepciunea, pentru copiii rămași fără îngrijire părintească,pentru familiile în dificultate care vă împărtășesc nevoile zilnice, dar și lecţiile de viaţă despre rezistenţă și preseverenţă.

În numele Consiliului raional Rezina, dar și în numele meu personal, permiteţi-mi să-mi exprim profunda recunoștinţă pentru eforturile pe care le depuneți zilnic, adesea în condiții dificile, pentru a oferi oamenilor șansa la o viață mai bună. Vă încurajez și invit totodată să fiți fideli profesiei în continuare.

Vă dorim multă fericire, răbdare, spirit de echipă și devotament. Să aveți pace și realizări frumoase, soare în suflet și în casă, iar indicile recunoștinței pentru munca Dvs. să se reflecte în bunăstarea și bucuria propriilor familii.

Cu mult respect,

Președintele raionului Rezina

Valeriu Ciorici