Mesaj de felicitare al președintelui raionului, cu prilejul Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală

Multstimaţi primari, consilieri și lucrători din administrația publică locală a raionului Rezina!

Prima zi a lunii februarie are o semnificație aparte pentru un număr considerabil de persoane, care se dedică și activează în domeniul administrației publice.

Această sărbătoare vine să exprime, aprecierea şi recunoaşterea rolului deosebit al reprezentanților autorităților publice locale de toate nivelurile în soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea social-economică a localităților și a raionului Rezina.

Vă suntem recunoscători pentru fidelitatea acordată acestui domeniu deloc ușor, pentru faptul că sunteți alături de cetățenii raionului la principalele evenimente din viața lor.

Dumneavoastră sunteți cei care cunoașteți fiecare drumușor din localitate și din raion, fiecare familie, fiecare copil, fiecare necaz. Conștientizăm faptul că lucrătorii din administrația publică locală duc povara asigurării confortului și îmbunătățirea condițiilor de trai ale locuitorilor raionului nostru. Din aceste considerente, este foarte important de a aprecia la justa valoare și a recunoaște eforturile depuse zilnic, pentru identificarea soluțiilor reale în cele mai complicate situații întâlnite în localitățile raionului nostru.

În contextul celor expuse mai sus, permiteți-mi în numele Consiliului Raional Rezina să vă urez mult succes, baftă și sănătate tuturor dumneavoastră, cei care activați în administrația publică locală. Rămâneți optimiști, cu abordări constructive și inițiative ambițioase pentru consolidarea și dezvoltarea Raionului Rezina!

Cu recunoștință pentru fiecare dintre dumneavoastră,

Teodor CUCULESCU, Președintele raionului Rezina