Mesaj de felicitare adresat tuturor rezinenilor cu sosirea primăverii

Mult stimați colegi, locuitori și oaspeți ai raionului Rezina!

Ziua de 1 Martie ne-a adus tuturor Primăvara în toată frumusețea sa cu flori și mireasma lor îmbătătoare, cu zâmbete și irepetabilul Mărțișor! Cu acest prilej frumos, Consiliul raional Rezina adresează cele mai sincere felicitări însoțite de sănătate, pace, dragoste și căldură sufletească. Bucuria și încrederea să dăinuiască în inimile Dumneavostră, iar miracolul renașterii naturii să vă amintească că întotdeauna mai există o speranță care ne ajută să mergem înainte spre noi realizări!

Astăzi toți ne-am bucurat dis-de-dimineață de faimosul Mărțișor dăruit de cei dragi, simbolul primăverii–parte din pleiada celor mai deosebite tradiții seculare din țara noastră. Ne bucurăm să fim promotori a obiceiurilor care ne definesc spiritual. Cu această ocazie, Vă invităm pe toți să purtați această părticică – simbol cu mândrie și cu amintirea că firul alb este aducător de sănătate, iar cel roșu – de prosperitate! Să avem o primăvară plină de bucurii, inspirație și putere în munca de zi cu zi!

În acest context Vă invităm la un spectacol deosebit sub genericul captivant ,,Dor de primăvară” ce va avea loc la Palatul raional de Cultură ,,Nicolae Lupov”, la orele 17.30. Ca invitat special va fi dnl Anatol Mârzenco.