Mesaj de felicitare a președintelui raionului, cu prilejul a 529 de ani de la prima atestare documentară a orașului Rezina

Dragi rezineni, oaspeți și prieteni ai orașului Rezina!

Astăzi, 05 februarie 2024, avem deosebită onoare și bucurie să vă adresăm, din toată inima, cele mai sincere și cordiale felicitări cu prilejul celei de-a 529-a aniversare de la prima atestare documentară a localității noastre. Au trecut deja 5 secole de dezvoltare, de creștere și înflorire dar și de rezistență a localității noastre.

Sărbătoarea de astăzi, ne oferă frumosul prilej de amintire și cinstire a tuturor înaintașilor noștri, de mulțumire și recunoștință tuturor angajaților din sectorul bugetar dar și cel privat, administrației publice locale, serviciilor desconcentrate și centralizate, instituțiilor de învățământ, instituțiilor bancare, de deservire, medicale, într-un cuvânt tuturor celor care își desfășoară activitatea zilnică pentru a crea starea de bine și confort a locuitorilor orașului Rezina și a suburbiilor acestuia.

De asemenea aducem mulțumiri tuturor celor care vin cu inițiative, celor ce demonstrează implicare, care nu sunt indiferenți și dau dovadă de spirit civic, inspirație și energie creatoare, prin intermediul cărora orașul nostru, cu fiecare zi, devine mai frumos, mai sigur și mai atractiv.

Stimați rezineni!
Vă doresc tuturor, locuitori ai orașului Rezina și suburbiilor acestuia, sănătate multă, încredere, bunăstare şi fericire, iar orașului, prosperare și dăinuire în timp! Să aveți o sărbătoare frumoasă alături de cei dragi! La mulți ani, Rezina!

Cu mult respect,
Președintele raionului Rezina, Teodor CUCULESCU