Mesaj de felicitare a președintelui cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei

Dragi Rezineni !

Astăzi 15 mai, celebrăm  Ziua Internațională a Familiei, sărbătoare națională și în Republica Moldova începând cu anul 2010, instituită de Organizația Națiunilor Unite.

Cu această frumoasă ocazie, Consiliul raional Rezina, vine cu un mesaj de felicitare pentru toate familiile din raionul nostru. Familia este stâlpul important în viața fiecărui om. În familie ne naștem, creștem, primim primele lecții de etică, cultură și socializare, și doar aici, în familie mereu suntem așteptați și apreciați la justa valoare.

Cu certitudine, pentru fiecare dintre noi, familia este ceea ce avem mai drag și mai scump, tot ce înseamnă dor și alinare, înțelegere și acceptare, afecțiune și compasiune. Familia este așezământul dumnezeiesc în care bărbatul, femeia și copilul merg pe calea vieții călăuziți de dragoste și armonie. În semn de recunoștință și prețuire față de munca și dăruirea părinților, bunicilor și străbunicilor noștri, avem datoria de a păstra și de a transmite viitoarelor generații modelul familiei tradiționale, în care sunt venerate cu sfințenie reperele morale și spirituale.

Cu ocazia acestei frumoase sărbători, Vă urăm ca în familiile Dumneavoastră mereu să domine valori precum: egalitatea, dragostea, responsabilitatea, înțelepciunea și pacea, iar  persoanele dragi să Vă fie mereu alături, să Vă bucurați de sprijin și respect reciproc!

La mulți ani tuturor familiilor!

Cu profund respect,

Președintele raionului Rezina, Valeriu Ciorici

Paper family in hands