În câteva localități din raion s-a dat start lucrărilor cadastrale

            Ieri, 05 decembrie 2022, în incinta Consiliului raional Rezina, a avut loc o ședință de lucru, cu tematica „Inițierea lucrărilor cadastrale și activitățile de bază, în cadrul executării lucrărilor cadastrale în unitățile administrativ-teritoriale”.

            În urma licitației desfășurate, pentru executarea lucrărilor cadastrale în raionul Rezina, a  fost selectată compania SC „IMOBIL STAR” pentru unitățile administrative-teritoriale  din satele Echimăuți, Cinișeuți, Gordinești și comuna Sârcova.

            Ședința a avut loc cu prezența consultantului pentru colectarea datelor la proiectul PIEF, Mihail Veverița,  șefului adjunct din cadrul Direcției înregistrare primară masivă, Departamentul Cadastru IP ASP, Olesea Grisciuc, registratorului din cadrul Departamentului Cadastru ASP Rezina, Natalia Reznic și primari din satele mai sus-menționate.

            Totodată, vă înștiințăm că pentru celelalte unități administartiv-teritoriale din cadrul raionului Rezina, n-au fost depuse oferte astfel, în termeni restrânși, anunțul pentru executarea lucrărilor cadastrale va fi republicat.