În atenția Mediului de Afaceri din raionul Rezina

     Joi, 29 februarie, 2024, ora 10.00, sunt invitați doritorii din Mediul de Afaceri, la o sesiune de informare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, privind programele de stat în afaceri, implimentate de Instituția Publică Organizația pentru Dezvoltare Antreprenoriatului, inclusiv Programul Guvernamental “373”.

     Evenimentul organizat de Consiliul raional în comun cu I.P. ODA, va avea loc în incinta Palatului raional de Cultură ,,Nicolae lupov” în sala de ședințe, etajul II, str 27 August 1, din orașul Rezina.

     Sesiunea are drept scop de a informa despre programele de stat în afaceri, menite pentru asigurarea accesului la finanțare, prin compensarea parțial a ratei dobânzii la creditele investiționale eligibile, în Cadrul Campaniei de informare la nivel național cu privire la instrumentele de suport în afaceri, oferite de stat, disponibile sectorului IMM.

         Pentru mai multe detalii ne contactați la tel. 025421825, mob. 067592705, Melnic Alla, specialist principal Secția Economie, responsabilă de organizarea evenimentului.

E-mail: melnicalla@mail.ru