Finala Competiției sportivă ,,Liga satelor raionului Rezina la mini-fotbal, Amoliga” Ediția 2023.

Curent, pe 9 aprilie, în duminica floriilor, locuitorii comunei Cuizăuca din raionul Rezina , au avut ocazia de a viziona meciurile spectaculoase din cadrul Finalei Competiției sportivă ,,Liga satelor raionului Rezina la mini-fotbal, Amoliga” Ediția 2023.

În finală, pentru Cupa raionului Rezina au jucat 4 echipe puternice, dar mai rezistentă s-a arătat echipa Veteranii Rezina , câștigătorii Cupei raionului cu scorul 3:3 și în urma loviturilor de partajare 5:3.

La ceremonia de premiere au participat Vicepreședintele raionului Rezina dnl Valentin Rotari, Președintele Asociației de Fotbal Rezina, Vasile Gobjilă, Druță Petru, Borovschi Tatiana serviciu Tineret și Asistență Investițională, veterani și amatori ai fotbalului. Echipele au fost premiate cu medalii, cupă, diplome și premii bănești:

Veteranii Rezina– locul I, au luat Cupa raionului și au fost premiați cu medalii, diplomă și premiu bănesc în sumă de 3000 lei;

Dacia Mateuți -locul II, premiați cu medalii, diplomă și premiu bănesc în sumă de 2500 lei ;

Viitorul Mateuți -locul III, au fost premiați cu medalii, diplomă și premiu bănesc în sumă de 2000 lei ;

Steaua Rezina -locul IV, premiați cu diplomă și premiu bănesc în sumă de 1500 lei.

La competiția sportivă ,,Liga satelor raionului Rezina la mini-fotbal, Amoliga” Ediția 2023, care a dat start pe 26 februarie, au fost înregistrate 18 echipe de fotbaliști tineri din raionul Rezina.

Mai jos puteți vedea rezultatele meciurilor: