FELICITĂRI TUTUROR BIBLIOTECARILOR DIN RAIONUL REZINA

Aprilie ne aduce odată cu timpul frumos și înmiresmat de florile primăverii, sărbătoarea Dumneavoastră profesională, marcată tradițional pe 23 aprilie. Această unică ocazie ne oferă prilejul de a vă felicita cordial și a aprecia rolul pe care îl are biblioteca și bibliotecarul în promovarea dorinței de a cunoaște, în descoperirea  istoriei și culturei fiecărei comunități.

Dumneavoastră sunteți ghidul principal al cititorului, busola călăuzitoare în lumea cărţilor, competente, totdeauna binevoitoare, harnice ca nişte albinuţe, devotate muncii, amabile cu cititorul și pentru aceasta meritați cea mai înaltă apreciere.

Țin să exprim sentimente de gratitudine tuturor lucrătoarelor bibliotecilor, evidențiind vechimea, noblețea, rostul și rolul deosebit al bibliotecii și bibliotecarilor în prosperarea culturii și civilizației noastre.

Stimate bibliotecare!

Cu ocazia sărbătorii profesionale, în numele Consiliului raional Rezina și al meu personal, Vă aducem cele mai sincere urări de bine cu prilejul Zilei Bibliotecarului şi Vă dorim frumoase împliniri profesionale, prosperitate și multă sănătate. Sunteți promotori ai culturii şi frumosului, ai inteligenţei şi adevărului. Să aveți o viață senină, căldură și armonie în familie.

Cu deosebită gratitudine,

Teodor CUCULESCU, președintele raionului Rezina