Felicitarea președintelui cu ocazia Zilei a Lucrătorului Medical și a Farmacistului

Stimați lucrători medicali și farmaciști din raionului Rezina!

În ajunul Zilei profesionale a Lucrătorului Medical și a Farmacistului, venim cu plecăciuni și cuvinte de gratitudine în fața Dumneavoastră, onorați medici, asistente medicale, farmaciști și lucrători încadrați în sistemul sănătății, ce asigurați buna funcțonare a instituțiilor medicale din raionul nostru.

Dumneavoastră sunteți cei care aduceți speranțe doar dintr-o privire, sunteți cei care puteți trata boala și sufletul cu multă abnegație și angajament profesional, fapt ce merită toată aprecierea pentru răbdarea nemărginită, pentru omenia și dăruirea de sine. Prin muncă ați devenit profesioniști și zi de zi, ușurați suferințele oamenilor, manifestați eroizm. Cu multe sacrificii, într-un ritm alert, luptați pentru viața și sănătatea noastră, meritați tot respectul populației pentru că munciți cu dedicație.

Din numele Consiliului Raional Rezina şi al meu personal cu prilejul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului, Vă adresez tuturor angajaților din domeniul sănătății precum și veteranilor care au activat în acest domeniu, sincere și calde urări de bine, bucurii, sănătate și prosperitate. Mulţumim pentru profesionalism și dedicaţie, pentru responsabilitatea asiduă și pentru perseverență. Vă doresc să fiţi mereu plini de energie, răbdare, sănătate și echilibru, iar toate dificultăţile să le depăşiţi cu tărie şi încredere. Să Vă bucurați de respectul colegilor, de mulțumirea pacienților și de liniștea din familiile Dumneavoastră.

Cu respect,

Președintele raionului Rezina

Valeriu CIORICI