Etapa regională a Turneului Republican la mini- fotbal ,,Guguță”

Joi, 12 mai, 2023, echipa LT „Alexandru cel Bun”  or. Rezina, câștigătorii meciurilor din etapa raională a Campionatului Republican la mini-fotbal ,,Guguță”, au reprezentat raionul Rezina la Soroca, în cadrul Turneului Republican la mini-fotbal ,,Guguță”, etapa regională, ediția a XVIII-a. Conform regulamentului, la competiţii au participat copiii cu vârstă de 11 şi 12 ani din 4 localități: Rezina, Șoldănești, Florești și Soroca.

Turneul de mini-fotbal ,,Guguţă” are drept scop popularizarea practicării fotbalului, promovarea modului sănătos de viaţă în rândul copiilor, precum şi stimularea activităţilor extraşcolare în instituţiile de învăţământ general din țară, și este organizat anual din 2004 în patru etape: la nivel local, raional, regional și republican.

În debutul evenimentului, copii au demonstrat aptitudini și jocuri frumoase, iar dorința de a învinge nu i-a lăsat până la final. Echipele au fost menționate cu diplome de participare  și mesaje de încurajare . În urma acestor meciuri echipa raionului Rezina a ocupat locul III.