Echipele raionale de fotbaliști juniori premiați de Consiliul raional Rezina

Consiliul raional Rezina, pe data de 29 iunie, în incinta Palatului raional de Cultură, a felicitat și premiat 2 echipe raionale de fotbaliști Rezina Under 13 (antrenor Bobeico Nicolai) și Rezina Under 15 (antrenori Gobjilă Nicon și Roșca Oleg), care au participat în cadrul Campionatului Republicii Moldova la fotbal Ediția 2022-2023.

În urma tuturor meciurilor jucate, echipa raională U-13, s-a clasat pe locul II în devizia A seria Nord, iar echipa U-15 s-a clasat pe locul II în devizia A seria Centru, calificându-se în etapa finală, unde iarăși au acaparat locul II, lăsând în urma sa echipe renumite cum ar fi ,,Zimbru” Chișinău, ,,Tighina” Bender, ,,Milsami” Orhei și ,,Umutluc” Comrat.

La evenimentul moderat de președintele Asociației de Fotbal a raionului Rezina Vasile Gobjilă, au fost prezenți vicepreședinții Valentin Rotari și Teodor Cuculescu, antrenori și juniorii fotbaliști care au fost felicitați și premiați de către conducerea raionului. Consiliul raional Rezina, prin Decizia din 19.06.2023, a alocat membrilor acestor echipe câte un suport financiar în mărime de 750 lei fiecărui jucător, iar Federația Moldovenească de Fotbal le-au adus în dar câte o medalie bine meritată.