Directorul general a Campaniei Naționale de Asigurări în Medicină la Rezina în vizită de lucru

Directorul general a Campaniei Naționale de Asigurări în Medicină, dn Ion Dodon, a întreprins luni 22 aprilie, 2024, o vizită de lucru în raionul Rezina.

În cadrul vizitei, în incinta Palatului raional de Cultură ,,Nicolae Lupov”, a avut loc o ședință informativă cu participarea președintelui raionului dl Teodor Cuculescu, vicepreședintele pe probleme juridico-sociale dl Rotari Valentin, primarii, Șefa IMSP CS dna Silvia Popov, directorul interimar a IMSP SR Rezina dnl Verlan Eugen, reprezentant CNAM în teritoriu dna Domenti Iana, șefii Centrelor de Sănătate din raion și reprezentanții farmaciilor din oraș.

Directorul general al CNAM dl Ion Dodon, a relatat celor prezenți despre prevederile legislative în domeniul asigurărilor medicale, funcționalitatea sistemului medical și importanța fiecărui cetățean de a fi asigurat și de a avea acces la servicii medicale de calitate.

Agenda de lucru a directorului general CNAM, a continuat cu vizite în cadrul IMSP SR Rezina- Secția Consultativă și IMSP CS Rezina.