Depuneri de flori la monumentul marelui poet Mihai Eminescu

În fiecare an, la data de 15 ianuarie este marcată Ziua Naţională a Culturii, și ziua de naștere a poetului Mihai Eminescu, care în acest an împlinește 172 ani de la naşterea. Astăzi, 15 ianuarie 2023, Consiliului raional Rezina, reprezentat de către vicepreședintele raionului domnul Rotari Valentin, împreună cu angajații subdiviziunilor din subordine au adus un omagiu marelui poet prin depunere de flori la bustul lui Mihai Eminescu.


Este ziua când conștientizăm semnificația majoră a culturii în societate, conducându-ne de cuvintele marelui nostru înaintaș care sunt ca niciodată actuale: „Fără muncă nu există bunăstare, fără adevăr nu există cultură.” Citatul eminescian ne îndeamnă pe fiecare din noi să fim mai aproape de idealul de făuritori de cultură, mai aproape de ceea ce ne leagă pe toți ca popor.

Stimați lucrători din domeniul culturii, de sărbătoarea Dumneavoastră profesională, Vă adresez cele mai sincere felicitări, expresii de profundă recunoștință și apreciere a nobilei Dumneavoastră activități. Grație perseverenței și devotamentului ce-l manifestați zi de zi, mulțumim pentru contribuția la dezvoltarea și promovarea valorilor culturale bogate ale poporului nostru. Vă doresc tuturor multă sănătate, energie creatoare, să fiți mereu în lumina frumosului pentru a Vă realiza visele, năzuințele și aspirațiile.