Colinde și clinchete de zurgălăi au răsunat pentru conducerea raionului, primari, consilieri raionali și angajații Consiliului raional Rezina.

Trăim ultimele zile ale anului 2023. Au rămas ore numărate până când, în bătaia orologiului și splendoarea artificiilor, vom păși într-un nou început.

Cu acest prilej în ajunul sărbătorilor de iarnă, conducerea raionului, primarii, consilierii raionali și angajații din cadrul consiliului raional Rezina, în ultima vinere a anului 2023, s-au bucurat de clinchetul frumos al colindelor străbune care au răsunat  în incinta sălii de conferințe a Palatului raional de Cultură ,, Nicolae Lupov”.

Îmbrăcați în costume populare, colectivele: Corul de Copii școala raională de Cultură conducător dna Valentina Țonici, ,,Doruleț” conducător dna Liliana Țurcanu, ,,Opincuța” conducător dna Eugenia Cernega  și Haiducii conducător Frunza Maxim, au interpretat colinde tradiționale și au adus gazdei urări de bine și prosperitate. Cu mesaje frumoase de felicitări a venit președintele raionului Teodor Cuculescu, vicepreședintele în probleme juridico-sociale Valentin Rotari, primarul orașului Simion Tatarov dar și alți primari din localitățile raionului nostru, șef DÎTS dna Aurelia Grigoriță și dna Angela Racu director a Palatului raional de Cultură, care a fost și moderator a acestui mic eveniment cu oameni frumoși.

  Cu  profund respect și sentiment de bucurie, conducerea raionului a primit cu drag cetele de colindători, oferindu-le drept mulțumire colăcei și dulciuri, iar cei prezenți cu aplauze au mulțumit colindătorilor și conducătorilor acestora, pentru  munca depusă cu multă abnegație, astfel, fiecare colectiv, demonstrînd  încă o dată că tradițiile și obiceiurile sărbătorilor de iarnă lăsate nouă de buneii nostrii  nu vor dispărea.