Ciubari Veceslav (1955-2024)

Marți, 07 mai curent, a părăsit această lume cetățeanul, medicul de familie a orașului Rezina, Ciubari Veceslav, născut la 15 iunie, 1955, în orașul Rezina.

A încetat să bată inima unui profesionist în domeniul sănătății și care și-a dedicat o viață întreagă activității medicale. A făcut parte din cohorta de medici consacraţi totalmente profesiei, formaţi şi educaţi în timpuri complicate și care a stat de strajă sănătăţii publice. A fost o personalitate modestă, un soț minunat, un tată grijuliu și un bunel iubitor.

În anul 1978, după absolvirea Institutului de Stat de Medicină din Chișinău, Facultatea Pediatrie, Ciubari Veceslav și-a început calea lungă în medicină.

în 1978-1979 Internatura în Chișinău;

în 1979-1984 a activat în Spitalul raional Rîbnița, satul Zazulea, ca medic șef;

în 1984- 1999 a început acivitatea în Policlinica din orașul Rezina ca medic pediatru;

în 1999-2022 medic de familie IMSP CMF Rezina.

Pe parcursul activităţii s-a manifestat ca specialist bine pregătit, compătimitor atât cu pacienţii cât şi cu colegii. Îşi îndeplinea datoria conştiincios, cu foarte multă străduinţă pentru îmbunătăţirea deservirii medicale, precum şi calităţii ajutorului acordat pacienţilor. Mereu a demonstrat iniţiativă, profesionalism întreprinzând un şir de activităţi teoretice şi practice întru ameliorarea tratamentului pacienţilor.

Cu adâncă tristețe, în aceste momente cernite, exprimăm sentimente de compasiune și sincere condoleanțe familiei, rudelor, colegilor și întregii comunități medicale.

Luminoasă fie-i amintirea…