Campionatul Național Off-Road , Etapa a III-a în raionul Rezina

Final de săptămână încheiat cu o competiție spectaculoasă.

În satul Țareuca din raionul Rezina, pe 26-27 august, a avut loc „Campionatul Național Off-Road, etapa a III-a”, un eveniment fenominal și atractiv care a strâns multă lume frumoasă din raion în jurul său, dar și din alte localități a Republicii Moldova.

Concursul care a cuprins două zile de traseu ce acoperă cele mai abrupte pante și râpe adânci din jurul mai multor sate a raionului, a fost organizat de Clubul Sportiv Nissan Patrol Moldova -presedintele clubului Boldișor Constantin, originar din satul Gordinești, raionul Rezina. Evenimentul a fost susținut de Consiliul raional Rezina, IP Rezina, IGSU Rezina și mulți parteneri și sponsori deschiși de a promova un mod sănătos de viață cu aventuri și ieșiri în natură atât pentru iubitorii de motoare cât și pentru familiile lor.

În cadrul organizării au participat sportivi din toate colțurile Republicii Moldova, care au  luptat pe  traseul cu diverse obstacole întins pe teritoriul raionului Rezina.

Cursa care a unit iubitorii de adrenalină, a oferit noi provocări  și dezvoltări a abilităților acestora, care i-a motivat să ajungă învingători pe anumite clase.