Audieri publice privind proiectul de Decizie nr. 1/10, propus pentru ședința extraordinară a Consiliului Raional Rezina din data de 25.01.2024

Miercuri, 24 ianuarie 2024,în sala de conferințe a Palatului raional de Cultură ,,Nicolae Lupov”, s-au desfășurat audieri publice pe marginea proiectului de Decizie nr.1/10 ,,Cu privire la acordul transmiterii din proprietatea raionului Rezina în proprietatea or. Rezina a unor bunuri”.

Prezenți la audieri au fost președintele raionului dl Teodor Cuculescu, vicepreședintele pe probleme juridico-sociale dl Valentin Rotari, primarul orașului dl Simion Tatarov, șef DÎTS dna Aurelia Grigoriță, director L/T ,,Olimp” dna Gheorghiță Veronica, consilieri raionali, angajați ai consiliului raional și mass -media locală.

În cadrul ședinței, au fost discutate mai multe propuneri pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice, care urmează să fie examinate în cadrul comisiilor de specialitate și respectiv, la ședința extraordinară a Consiliului Raional Rezina, care a fost convocată pentru data de 25 ianuarie 2024.

Vorbitorii au enunțat importanța valorificării edificiilor de pe teritoriul orașului Rezina, în scopuri care ar îmbunătăți starea de bine a cetățenilor, ar contribui la modificarea aspectului orașului Rezina și ar oferi o nouă șansă edificiului care ani la rând a servit ca instituție educațională.

Președintele raionului Rezina, dl Teodor Cuculescu cât și primarul orașului Rezina, dl Tatarov Simions-au arătat deschiși spre colaborare, identificarea apelurilor de proiecte și conlucrare pentru dezvoltarea orașului și raionului Rezina.