Dragi agricultori din raionul Rezina

Sfârșitul lunii noiembrie ne oferă din nou fericita ocazie de a Vă felicita cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria prelucrătoare. An de an dați dovadă de curaj, multă putere și responsabilitate în munca pe care o faceți zi de zi, contribuind esențial la dezvoltarea unei verigi importante a economiei țării. Reușiți să asigurați cu locuri de muncă o bună parte a populației din mediul rural, oferindu-le...

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei va avea 17 unități noi de asistenți personali

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei, Rezina, va avea 17 unități noi de asistenți personali. Asta potrivit deciziei 5/5 din 16 noiembrie 2021 a Consiliului Raional Rezina „Cu privire la modificarea statelor de personal ale Direcției Asistență Socială și Protecția Familie”. Asistenții personali vor fi salarizați pe o perioadă de 4 luni, conform repartizării sumei mijloacelor financiare preconizate prin Ordinul Ministerului Muncii și...

Deciziile 5/1 - 5/19 adoptate la Ședința Consiliului raional din data de 16 noiembrie 2021

5/1. „Cu  privire la corelarea bugetului raional cu prevederile Legii bugetului de stat pe anul 2021”. Găsiți documentul aici. 5/2. „Cu  privire la rectificarea bugetului raional pentru anul 2021”. Găsiți documentul aici. 5/3. ”Cu privire la transmiterea unor bunuri din gestiunea Direcției Finanțe”. Găsiți documentul aici. 5/4. ,,Cu privire la alocarea mijloacelor financiare din fondul de...Parlamentul lansează concurs de colinde și urături

Parlamentul Republici Moldova lansează cea de-a doua ediție a Concursului online de colinde și urături.

Doritorii de a participa la concurs sunt îndemnați să transmită, în perioada 1-10 decembrie 2021,  înregistrarea video cu urătura sau colindul preferat la adresa concurs@parlament.md, cu mențiunea: CONCURS DE COLINDE ȘI URĂTURI. Imaginile video trebuie să fie însoțite de următoarele date de contact: nume, prenume, vârsta, localitatea, numărul de telefon și adresa electronică. Termenul limită pentru transmiterea înregistrărilor este 10 decembrie 2021, ora 17.00.

Toate mesajele recepționate vor fi plasate pe pagina de Facebook a Parlamentului, pe data de 15 decembrie 2021. La fel, acestea vor putea fi vizualizate pe contul de pe YouTube al Legislativului și vor răsuna pe holul instituției parlamentare, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Rezultatele concursului vor fi anunțate pe 24 decembrie, în baza vizualizărilor acumulate până pe 23 decembrie 2021, ora 17:00. 

Vor fi premiate primele trei colinde sau urături, în cadrul a două categorii de vârstă – copii și maturi, care vor acumula cele mai multe vizualizări pe pagina de Facebook. Câștigătorii vor primi Certificate de învingător.

Concursul online de colinde și urături este organizat al doilea an consecutiv, întru păstrarea tradițiilor și obiceiurile culturii noastre, în perioada pandemică.

 

Acasă

În sus