Dragi agricultori din raionul Rezina

Sfârșitul lunii noiembrie ne oferă din nou fericita ocazie de a Vă felicita cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria prelucrătoare. An de an dați dovadă de curaj, multă putere și responsabilitate în munca pe care o faceți zi de zi, contribuind esențial la dezvoltarea unei verigi importante a economiei țării. Reușiți să asigurați cu locuri de muncă o bună parte a populației din mediul rural, oferindu-le...

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei va avea 17 unități noi de asistenți personali

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei, Rezina, va avea 17 unități noi de asistenți personali. Asta potrivit deciziei 5/5 din 16 noiembrie 2021 a Consiliului Raional Rezina „Cu privire la modificarea statelor de personal ale Direcției Asistență Socială și Protecția Familie”. Asistenții personali vor fi salarizați pe o perioadă de 4 luni, conform repartizării sumei mijloacelor financiare preconizate prin Ordinul Ministerului Muncii și...

Deciziile 5/1 - 5/19 adoptate la Ședința Consiliului raional din data de 16 noiembrie 2021

5/1. „Cu  privire la corelarea bugetului raional cu prevederile Legii bugetului de stat pe anul 2021”. Găsiți documentul aici. 5/2. „Cu  privire la rectificarea bugetului raional pentru anul 2021”. Găsiți documentul aici. 5/3. ”Cu privire la transmiterea unor bunuri din gestiunea Direcției Finanțe”. Găsiți documentul aici. 5/4. ,,Cu privire la alocarea mijloacelor financiare din fondul de...Participarea operatorilor economici în cadrul procedurilor de achiziții publice

În atenția Operatorilor Economici!

Agenția Achiziții Publice, anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul: „Participarea operatorilor economici în cadrul procedurilor de achiziții publice”.

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de 02 decembrie 2021, ora 10:00 prin aplicația Google Meet (aplicatia permite max. 100 de persoane).

Seminarul este recomandat reprezentanților operatorilor economici care sunt responsabili de desfășurarea procedurilor de achiziții publice. 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra, accesând link-ul:  https://forms.gle/zfdyJJjoFCBoNguK7(link is external)    

În caz că întâlniţi dificultăţi, nu ezitaţi să sunați la numărul de tel. 022-820-727 sau la adresa de e–mail: nadejda.cebotari@tender.gov.md, Nadejda Cebotari, specialist principal, Serviciul Consultanță și Instruiri.

Acasă

În sus