Dragi agricultori din raionul Rezina

Sfârșitul lunii noiembrie ne oferă din nou fericita ocazie de a Vă felicita cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria prelucrătoare. An de an dați dovadă de curaj, multă putere și responsabilitate în munca pe care o faceți zi de zi, contribuind esențial la dezvoltarea unei verigi importante a economiei țării. Reușiți să asigurați cu locuri de muncă o bună parte a populației din mediul rural, oferindu-le...

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei va avea 17 unități noi de asistenți personali

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei, Rezina, va avea 17 unități noi de asistenți personali. Asta potrivit deciziei 5/5 din 16 noiembrie 2021 a Consiliului Raional Rezina „Cu privire la modificarea statelor de personal ale Direcției Asistență Socială și Protecția Familie”. Asistenții personali vor fi salarizați pe o perioadă de 4 luni, conform repartizării sumei mijloacelor financiare preconizate prin Ordinul Ministerului Muncii și...

Deciziile 5/1 - 5/19 adoptate la Ședința Consiliului raional din data de 16 noiembrie 2021

5/1. „Cu  privire la corelarea bugetului raional cu prevederile Legii bugetului de stat pe anul 2021”. Găsiți documentul aici. 5/2. „Cu  privire la rectificarea bugetului raional pentru anul 2021”. Găsiți documentul aici. 5/3. ”Cu privire la transmiterea unor bunuri din gestiunea Direcției Finanțe”. Găsiți documentul aici. 5/4. ,,Cu privire la alocarea mijloacelor financiare din fondul de...Deciziile 5/1 - 5/19 adoptate la Ședința Consiliului raional din data de 16 noiembrie 2021

5/1. „Cu  privire la corelarea bugetului raional cu prevederile Legii bugetului de stat pe anul 2021”. Găsiți documentul aici.

5/2. „Cu  privire la rectificarea bugetului raional pentru anul 2021”. Găsiți documentul aici.

5/3. ”Cu privire la transmiterea unor bunuri din gestiunea Direcției Finanțe”. Găsiți documentul aici.

5/4. ,,Cu privire la alocarea mijloacelor financiare din fondul de rezervă”. Găsiți documentul aici

5/5. ,,Cu privire la modificarea statelor de personal ale Direcției Asistență Socială și Protecția Familie”. Găsiți documentul aici.

5/6. ,Cu privire la trecerea la rebut a unor bunuri din gestiunea Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei”. Găsiți documentul aici.

5/7. „Cu privire la activităţile pentru luarea în evidenţă militară a tinerilor a.n. 2006 şi celor ce nu au fost luaţi în evidenţă militară din diferite motive în timpul stabilit”. Găsiți documentul aici.

5/8. ,,Cu privire la activităţile de încorporare a cetăţenilor născuţi în anii 1995 – 2004 în serviciul militar în termen, cu termen redus şi cel civil în februarie 2022 - ianuarie 2023”. Găsiți documentul aici.

5/9. „Cu privire la reorganizarea instituțiilor de învățămînt”. Găsiți documentul aici.

5/10. ,,Cu privire la aprobarea reţelei raionale de învăţămînt pentru anul de studii 2021-2022”. Găsiți documentul aici.

5/11. ,,Cu privire la alocarea mijloacelor din componenta raională”. Găsiți documentul aici.

5/12. ,,Cu privire la acceptarea bunurilor cu titlul gratuit donate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării”. Găsiți documentul aici.

5/13. ,,Cu privire la trecerea la rebut a unor bunuri din gestiunea instituțiilor de învățămînt”. Găsiți documentul aici.

5/14. ,,Cu privire la  modificarea deciziei nr. 2/16 din 16.04.2021”. Găsiți documentul aici.

5/15. ,Cu privire la aprobarea Regulamentului concursului raional ,,Agricultorul anului 2021”. Găsiți documentul aici.

5/16. ,Cu privire la raporturile de servicu a șefului secției Agricultură și Alimentație”. Găsiți documentul aici.

5/17. „Cu privire la acordarea locuinţei de serviciu”. Găsiți documentul aici.

5/18. „Cu privire la desemnarea reprezentantului Consiliului raional Rezina în instanța de judecată în litigiile privind legalitatea deciziilor aprobate și în cele, care rezultă din raporturile cu alte autorități publice, persoane fizice și juridice”. Găsiți documentul aici.

5/19. “Cu privire la instituirea grupului de lucru pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare integrată a raionului Rezina, 2022-2030.”. Găsiți documentul aici.

 
 
 
 

Acasă

În sus