Dragi agricultori din raionul Rezina

Sfârșitul lunii noiembrie ne oferă din nou fericita ocazie de a Vă felicita cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria prelucrătoare. An de an dați dovadă de curaj, multă putere și responsabilitate în munca pe care o faceți zi de zi, contribuind esențial la dezvoltarea unei verigi importante a economiei țării. Reușiți să asigurați cu locuri de muncă o bună parte a populației din mediul rural, oferindu-le...

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei va avea 17 unități noi de asistenți personali

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei, Rezina, va avea 17 unități noi de asistenți personali. Asta potrivit deciziei 5/5 din 16 noiembrie 2021 a Consiliului Raional Rezina „Cu privire la modificarea statelor de personal ale Direcției Asistență Socială și Protecția Familie”. Asistenții personali vor fi salarizați pe o perioadă de 4 luni, conform repartizării sumei mijloacelor financiare preconizate prin Ordinul Ministerului Muncii și...

Deciziile 5/1 - 5/19 adoptate la Ședința Consiliului raional din data de 16 noiembrie 2021

5/1. „Cu  privire la corelarea bugetului raional cu prevederile Legii bugetului de stat pe anul 2021”. Găsiți documentul aici. 5/2. „Cu  privire la rectificarea bugetului raional pentru anul 2021”. Găsiți documentul aici. 5/3. ”Cu privire la transmiterea unor bunuri din gestiunea Direcției Finanțe”. Găsiți documentul aici. 5/4. ,,Cu privire la alocarea mijloacelor financiare din fondul de...Comunitatea Hai Moldova și Million Trees Moldova anunță concursul național “Arta Pământului”

Concursul "Arta Pământului" este destinat Instituțiilor de învățământ, centrelor de creație și tineret din toată țara. Primii 50 de câștigători vor primi în dar câte 30 de puieți de copaci, care ulterior vor fi plantați pe teritoriul instituției. Locul I, II și III vor primi în dar 50 de puieți de copaci. Specii de copaci: Tei și Arțar.

Perioada desfășurării concursului: 20 octombrie - 10 noiembrie

Ideea de bază este să folosiți materiale naturale pe care le găsiți în natură pentru a crea desene sau sculpturi temporare din pietre, crengi, frunze, vegetație și apa găsite la fața locului și presupune intervenții minime și temporare în peisaj.

Lucrările trebuie documentate prin fotografii și/sau filmulețe scurte.

 

Cine poate participa?

 Elevi și tineri din instituții de învățământ, centre de creație și tineret. Pentru crearea lucrării trebuie să participe cel puțin 3 persoane. Nu este limită maximă pentru participanți, acesta poate fi un proiect a unei clase întregi. Instituția de învățământ poate participa la concurs doar cu o singură lucrare.
 
Alte detalii găsiți aici.

 

 

Acasă

În sus