Dragi agricultori din raionul Rezina

Sfârșitul lunii noiembrie ne oferă din nou fericita ocazie de a Vă felicita cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria prelucrătoare. An de an dați dovadă de curaj, multă putere și responsabilitate în munca pe care o faceți zi de zi, contribuind esențial la dezvoltarea unei verigi importante a economiei țării. Reușiți să asigurați cu locuri de muncă o bună parte a populației din mediul rural, oferindu-le...

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei va avea 17 unități noi de asistenți personali

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei, Rezina, va avea 17 unități noi de asistenți personali. Asta potrivit deciziei 5/5 din 16 noiembrie 2021 a Consiliului Raional Rezina „Cu privire la modificarea statelor de personal ale Direcției Asistență Socială și Protecția Familie”. Asistenții personali vor fi salarizați pe o perioadă de 4 luni, conform repartizării sumei mijloacelor financiare preconizate prin Ordinul Ministerului Muncii și...

Deciziile 5/1 - 5/19 adoptate la Ședința Consiliului raional din data de 16 noiembrie 2021

5/1. „Cu  privire la corelarea bugetului raional cu prevederile Legii bugetului de stat pe anul 2021”. Găsiți documentul aici. 5/2. „Cu  privire la rectificarea bugetului raional pentru anul 2021”. Găsiți documentul aici. 5/3. ”Cu privire la transmiterea unor bunuri din gestiunea Direcției Finanțe”. Găsiți documentul aici. 5/4. ,,Cu privire la alocarea mijloacelor financiare din fondul de...ODIMM lansează instruiri în cadrul programului “Start pentru Tineri”

Ești tânăr (18-35 ani)? Vrei să fii antreprenor? ODIMM te susține în realizarea visului tău!

Înscrie-te la Programul “Start pentru Tineri” pentru a-ți transforma ideea într-o afacere de succes chiar în localitatea ta.

Aplică la Etapa II a Programului pentru a beneficia de instruire și ghidare privind inițierea unei afaceri și elaborarea business planului.

✔ Durata cursului: 6 zile

✔ Absolvirea cursului este obligatorie pentru depunerea dosarului la Etapa de finanțare (Etapa III).

Perioada de înscriere: 20.10.2021-20.11.2021

 Aplică aici!

Informații suplimentare:

Tel: 022 211 573, 00373 068 301 345

Email: start_tineri@odimm.md

 

Acasă

În sus