Stare de urgență în sănătate publică la nivel național

În contextul creșterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19, membrii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) au decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național, începând cu 10 septembrie 2021 și până la 30 octombrie 2021.   CNESP a stabilit noi măsuri de sănătate publică pentru limitarea răspândirii infecției COVID-19 în cadrul evenimentelor publice desfășurate...

Cod galben de alertă epidemiologică în raionul Rezina

Șase localități din raionul Rezina au fost plasate sub cod roșu de alertă epidemiologică. Este vorba despre satele Solonceni (3 cazuri la 1094 locuitori), Saharna Nouă (1 caz la 696 locuitori), Țareuca (2 cazuri la 1441 locuitori), Lalova (2 cazuri la 755 locuitori), Trifești (2 cazuri la 874 locuitori) și Pripiceni (3 cazuri la 1136 locuitori). Se întâmplă după ce în ultimele două săptămâni a crescut numărul de cazuri de coronavirus. În...

Concurs pentru ocuparea funcţiei de director al IP Școala Primară Grădiniță Tarasova

        În conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea  funcţiei de director  și director adjunct  în instituțiile de învățământ general Direcţia  Învăţământ , Tineret şi Sport  Rezina A N U  N Ţ Ă          Concurs pentru ocuparea funcţiei de director al IP Școala Primară Grădiniță...Consiliul raional Rezina publică spre consultare următoarele proiecte de decizii:

Cu privire la atribuirea mandatelor de consilier raional. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la aprobarea Regulamentului de plată a indemnizației consilierilor raionali. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la modificarea Regulamentului de conferire a titlului ,,Cetățean de Onoare al raionului Rezina. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la alocarea mijloacelor financiare din fondul de rezervă. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la executarea bugetului raional pe primul semestru ale  anului  2021. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la modificarea bugetului raional pentru anul 2021. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la aprobarea  Regulamentului  de activitate al Direcţiei Finanţe (în redacție nouă). Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la modificarea anexei nr. 8 a deciziei nr. 6/1 din 17.12.2020 ,,Cu privire la aprobarea bugetului raional pentru anul 2021, în a doua lecturăProiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la modificare Programului de reparație a  drumurilor publice raionale pe anul 2021. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la modificarea Regulamentului de funcționare a Secției Cultură. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la trecerea la rebut a unor bunuri din gestiunea secției cultură. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la modificarea deciziei privind inţierea lucrărilor de delimitare a terenurilor proprietate publică a UAT de nivelul II - raionul Rezina. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la acordul transmiterii în comodat a bunurilor din domeniul public. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la transmiterea cu titlu gratuit a bunului imobil cu nr. cadastral 6701210.016. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la trecerea la rebut a unor bunuri. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la transmiterea în gestiune a unui bun. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la reorganizarea instituțiilor de învățămînt. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire la modul de acordare a locuinţelor de serviciu și taxei de chirie a apartamentelor de serviciu. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la trecerea la rebut a unor bunuri din gestiunea Aparatului Președintelui. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la desemnarea responsabilului de implimentare a Proiectului de construcție a locuințelor pentru păturile social-vulnerabile. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la Acordul de parteneriat în implementarea Proiectului ,,Viața sănătoasă”. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Cu privire la detașarea unei persoane din cadrul Consiliului raional Rezina. Proiectul de decizie poate fi consultat aici.

Acasă

În sus