RECOMANDĂRI cu privire la măsurile de profilaxie a cazurilor de înec pe perioada sezonului estival 2021

În temeiul Legii nr. 436/2006, privind administraţia publică locală, conform prevederilor Legii „Cu privire la protecţia civilă" nr. 271/1994,  Hotărârii Guvernului nr. 929/2020 „Cu privire la măsurile de pregătire a protecţiei civile a Republicii Moldova pentru anul 2021", în scopul organizării măsurilor de profilaxie a cazurilor de înec în bazinele acvatice pe perioada sezonului estival:  1.     Preşedinţii...

Sesiunea examenelor 2021 a început!

Sesiunea de examene din acest an a debutat cu prima probă pentru absolvenții de gimnaziu, alolingvi. Examenul la proba Limba și literatura română a fost susținut în 228 de instituții de învățământ din țară. Conform orarului actualei sesiuni, următoarea probă va avea loc luni, 7 iunie, la Matematică. Iar joi, 10 iunie, se va desfășura proba la limba de instruire. Ultimul examen, la Istoria românilor și universală, va fi organizat pe 14 iunie....

S-au scumpit plăcuțele de înmatriculare

S-au scumpit plăcuțele de înmatriculare pentru autoturisme. Astfel, în loc de 480 de lei pentru o plăcuță simplă, vom plăti 550 de lei. Dacă vă doriți o anumită combinație de litere și cifre,va trebui să plătiți 6050 lei. Trei litere identice și trei cifre identice costă 8250 de lei. Pentru trei litere identice și o cifră va trebui să plătiți 11 000 lei. Un cuvânt și orice combinație de 3 cifre costă 26.400 de lei. Dacă veți opta și pentru o...Agenții economici, invitați să participle la ”Expo Business Moldova 2020”, în format online

    Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) informează despre lansarea oficială a primei platforme de expoziții virtuale din Republica Moldova www.virtual-fairs.md și a primului eveniment online ”Expo Business Moldova 2020”.

     Scopul platformei este să ajute producătorii în direcții precum găsirea de noi clienți și parteneri, creșterea vizibilității și recunoașterii produselor și serviciilor lor la nivel global. Virtual-Fairs.md este un mijloc eficient pentru promovare internațională, deoarece spațiul online nu are limite, presupune economie de timp, resurse și mijloace, lucru benefic mai cu seama ținând cont de situația pandemică.

     „Expo Business Moldova 2020”, care va avea loc în perioada 15-19 decembrie 2020, este dedicată agenților economici din toate ramurile economiei și reprezintă oportunitatea perfectă pentru companii să-și prezinte produsele și serviciile într-un mod interactiv. Aceștia vor avea posibilitatea să comunice online de la standul virtual și cu vizitatorii internaționali, participarea cărora va fi asigurată datorită parteneriatelor pe care CCI a RM le are stabilite cu mai multe țări.

     Pe lângă partea expozițională, „Expo Business Moldova 2020” va găzdui un program de afaceri, în cadrul căruia vor fi organizate forumuri, mese rotunde ș. a. Platforma dispune și de o zonă dedicată întrevederilor B2B cu potențiali parteneri străini, pe care fiecare expozant le va programa din timp.

     Înregistrarea se va face direct, de pe platforma www.virtual-fairs.md , accesând pagina expoziției. Pentru informații detaliate, puteți contacta managerii expoziției virtual - Diana Lungu: +373 (022) 21 07 25, diana.lungu@chamber.md Tatiana Ranga: +373 (022) 23 84 10,  tatiana.ranga@chamber.md sau specialiștii Secției Economie a Consiliului raional Rezina, apelând numărul de telefon (0254) 2-18-25.

 

Acasă

În sus