Stimaţi lucrători din sfera protecției sociale a populației din raionul Rezina!

         Consemnată  anual în a treia duminică a lunii septembrie, Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei îmi oferă plăcutul prilej să Vă  transmit sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor care activează în acest domeniu. Îmi exprim întreaga recunoștinţă pentru eforturile Dumneavoastră în deservirea și consilierea socială a populaţiei, pentru implicarea, dăruirea de care daţi dovadă&nbs...

Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26 a fost constituit

         Prin Hotărârea nr. 4219 din 11 septembrie 2020, Comisia Electorală Centrală (CEC) a Republicii Moldova a constituit Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26 în componență numerică din 9 membri. Prin aceeași hotărâre, CEC a apărobat și componența nominală a Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26, după cum urmează:          1. Albu Aliona,...

Stimaţi silvicultori din raionul Rezina!

         Cu prilejul frumoasei sărbători profesionale, marcate tradiţional în mijlocul  lunii septembrie, Vă adresez cele mai sincere şi cordiale felicitări cu urări de bine şi prosperitate.          În numele Consiliului raional Rezina şi al meu personal, îmi exprim recunoștința profundă pentru contribuţia pe care o aduceţi în administrarea şi gospodărirea durabilă a pădurilor...Plimbările în parcuri și alte locuri publice - limitate

         În cadrul ședinței Comisiei Situații Excepționale din 23 martie, curent, au fost discutate și aprobate peste 40 de decizii, care reies din evoluția răspândirii pandemiei COVID-19. O declarație în acest sens a fost făcută de premierul Ion Chicu.

         Una din decizii prevede că, începând cu 25 martie, va fi limitat accesul în parcurile publice a populației din orașe, municipii și centre raionale.

         „Este o măsură dură, dar necesară pentru a asigura stoparea răspândirii coronavirusului. Colaboratorii MAI și ai Ministerului Apărării vor asigura respectarea acestei decizii”, a menționat Ion Chicu.

         O altă decizie aprobată de Comisie vizează pensionarii. Aceștia își vor primi, începând cu 1 aprilie curent, pensiile la domiciliu, pentru a evita îmbulzeala la oficiile poștale.

         „Începând cu 1 aprilie, vom distribui aceste plăți persoanelor în vârstă acasă. Comisia a decis să interzică persoanelor în etate să iasă din casă. Ei pot părăsi domiciliul doar dacă au nevoie să meargă la medic, la magazin ori au o altă necesitate stringentă, care nu poate fi amânată”, a mai spus Chicu.

         O altă decizie aprobată de Comisie vizează stațiile PECO. Acestea nu vor mai putea oferi alte servicii, decât cele de asigurare cu combustibil.

Sursă: jurnal.md

        Vezi aici conținutul integral al documentului

Acasă

În sus