Stimaţi lucrători din sfera protecției sociale a populației din raionul Rezina!

         Consemnată  anual în a treia duminică a lunii septembrie, Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei îmi oferă plăcutul prilej să Vă  transmit sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor care activează în acest domeniu. Îmi exprim întreaga recunoștinţă pentru eforturile Dumneavoastră în deservirea și consilierea socială a populaţiei, pentru implicarea, dăruirea de care daţi dovadă&nbs...

Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26 a fost constituit

         Prin Hotărârea nr. 4219 din 11 septembrie 2020, Comisia Electorală Centrală (CEC) a Republicii Moldova a constituit Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26 în componență numerică din 9 membri. Prin aceeași hotărâre, CEC a apărobat și componența nominală a Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale Rezina nr. 26, după cum urmează:          1. Albu Aliona,...

Stimaţi silvicultori din raionul Rezina!

         Cu prilejul frumoasei sărbători profesionale, marcate tradiţional în mijlocul  lunii septembrie, Vă adresez cele mai sincere şi cordiale felicitări cu urări de bine şi prosperitate.          În numele Consiliului raional Rezina şi al meu personal, îmi exprim recunoștința profundă pentru contribuţia pe care o aduceţi în administrarea şi gospodărirea durabilă a pădurilor...Adie-a primăvară… Și Mărțișorul vine

         Dragi locuitori ai raionului Rezina! Doar o zi, o singură zi ne mai desparte de venirea primăverii cu întreg alaiul ei de păsări, flori și mărțișoare. În acest context al frumuseții și reînvierii, ținem să vă anunțăm că, în dimineața ziei de 2 martie, începând cu ora 08.00, angajații și vizitatorii Consiliului raional Rezina vor avea parte de emoții plăcute. Chiar la intrare în holul edificiului, vor fi întâmpinați cu zâmbete, cuvinte de felicitare și urări de bine într-o nouă primăvară. Dar și cu mărțișoare – simbolul primăverii, al dragostei și purității.

         Mărțișoare vor fi prinse la pieptul oamenilor, mărțișoare vor fi expuse în tradiționala Expoziție-concurs ,,Bine ai venit în prag, Mărţişorul nostru drag!”, ce va conține mulțime de mărțișoare, care mai de care mai atractive și originale, executate în diferite tehnici și din diferite materiale.

         Potrivit organizatorilor vernisajului – Secția Cultură Rezina, la colectarea exponatelor a participat marea majoritate a bibliotecarilor din raion, prezentând lucrări ale utilizatorilor din localitățile pe care le deservesc.

         Feeria primăverii, exprimată în spelndida expoziție-concurs de mărțișoare, va domina holul Consiliului raional până pe 10 martie curent, perioadă în care orice doritor va putea trece pragul incintei pentru a se minuna de fantezia și dibăcia locuitorilor raionului nostru. Și pentru a se bucura, salutând sosirea primăverii.

         La rândul lor, autorii lucrărilor, din diferite categorii de vârstă, vor beneficia de aprecieri și premii din partea organizatorilor și a juriului, care, la identificarea celor mai reușite mărțișoare, va ține seama de un șir de criterii, stabilite în Regulamentul expoziției-concurs, aflată la ediția a IX-a.

         Aculina POPA

 

 

 

Acasă

În sus