Tinerii, susținuți de administrația raionului în intențiile de viitor

         Miercuri, 15 ianuarie curent, la inițiativa Serviciului Tineret și Asistență Investițională a Cosiliului raional Rezina și cu susținerea conducerii raionului în persoana președintelui, Valeriu Ciorici, a fost desfășurat o masă rotundă privind un potențial acord de colaborare pentru atragerea investițiilor în cadrul raionul Rezina cu AO „PRO-Development”.          La întrunirea...

Flori și recunoștință pentru Mihai Eminescu

        Și iar e miez de Ghenar… Chiar dacă el nu „fulguie rar”, ca în ”Colind”-ul lui Arcadie Suceveanu, oricum, ne duce cu gândul la Mihai Eminescu – un om puternic, de o luciditate excepțională, bine ancorat în realitatea socială și, mai ales, politică a vremurilor zbuciumate în care a trăit, un ziarist de excepție, un vizionar, un reformator…         Pe 15 ianuarie...

Stimați angajați în domeniul Culturii din raionul Rezina!

       Pe 15 ianuarie țara noastră sărbătorește Ziua Culturii Naționale sub auspiciile unui moment consacrat din istoria culturii noastre: aniversarea a 170-ea de la nașterea poetului Mihai Eminescu.        Astăzi, mai mult ca oricând, în epoca globalizării, avem datoria de a pune în valoare creația marilor înaintași, a tuturor celor care au contribuit și continuă să contribuie la expresia identității...Stimați angajați în domeniul Culturii din raionul Rezina!

       Pe 15 ianuarie țara noastră sărbătorește Ziua Culturii Naționale sub auspiciile unui moment consacrat din istoria culturii noastre: aniversarea a 170-ea de la nașterea poetului Mihai Eminescu.

       Astăzi, mai mult ca oricând, în epoca globalizării, avem datoria de a pune în valoare creația marilor înaintași, a tuturor celor care au contribuit și continuă să contribuie la expresia identității poporului nostru. Dumneavoastră sunteți cei, care puneți umărul nemijlocit la perpetuarea adevăratelor valori, pentru care fapt meritați toată recunoștința, deoarece, după cum spunea Mircea Eliade, "Dintr-un popor nu rămâne nimic, decât cultura".

       Stimați omagiați! Vă mulțumesc din toată inima pentru contribuție la dezvoltarea culturii noastre și educarea tinerei generații în spiritul dragostei de țară și de valorile neamului – istoria, limba, obiceiurile și tradițiile naționale. Fie ca această Zi a Culturii Naționale să fie una a bucuriei și să ne apropie pe noi toti în înțelegere, solidaritate și pace!

        În aceast 15 ianuarie deosebit pentru toţi Dumneavoastră, când aerul e dalb de colinde, iar în tării, sus, se aprinde Steaua Eminescu, vă doresc tuturor sănătate, energii creatoare, frumoase şi notorii realizări în profesie şi în viaţa de zi cu zi, linişte şi căldură în familii. Vă mai doresc să aveți parte de toate frumusețile acestei lumi, iar anii care au să vină să vă aducă sănătate multă, realizări pe potriva aspirațiilor și satisfacție de la munca pe care o faceți.

Cu respect deosebit și aleasă prețuire, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

Acasă

În sus