Hotărârea nr. 03 a Comisiei raionale pentru Situații Excepționale din 23 martie 2020

         În temeiul Legii nr. 212/2004 privind regimul stării de urgenţă, de asediu şi de război, Dispoziției nr. 1 din 18 martie 2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova și examinând  informația conducătorilor IMSP „Centrul de Sănătate Rezina”, IMSP „Spitalul Raional Rezina” și al Centrului de Sănătate Publică Orhei privind situația epidemiologică la infecția cu COVID-19, Comisia...

Hotărârea nr. 02 a Comisiei raionale pentru Situații Excepționale Rezina din 20 martie 2020

         În temeiul Legii nr. 212/2004 privind regimul stării de urgenţă, de asediu şi de război, Dispoziției nr. 1 din 18 martie 2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova și examinând informația conducătorilor IMSP „Centrul de Sănătate Rezina”, IMSP „Spitalul Raional Rezina” și al Centrului de Sănătate Publică Orhei privind situația epidemiologică la infecția cu COVID-19, Comisia pentru...

Sedință operativă pe vreme de stare de urgență

         Chiar dacă țara se află în stare de urgență urmare a situației creată la infecția cu coronavirus de tip nou COVID-19, angajații structurilor Consiliului raional Rezina, ai Aparatului președintelui raionului se străduie să facă față sarcinilor, evident, cu respectarea măsurilor de siguranță, impuse de starea de fapt. Astfel, în timpul ședinței operative din dimineața zilei de luni, președintele raionului, Valeriu Ciorici,...Stimați angajați în domeniul Culturii din raionul Rezina!

       Pe 15 ianuarie țara noastră sărbătorește Ziua Culturii Naționale sub auspiciile unui moment consacrat din istoria culturii noastre: aniversarea a 170-ea de la nașterea poetului Mihai Eminescu.

       Astăzi, mai mult ca oricând, în epoca globalizării, avem datoria de a pune în valoare creația marilor înaintași, a tuturor celor care au contribuit și continuă să contribuie la expresia identității poporului nostru. Dumneavoastră sunteți cei, care puneți umărul nemijlocit la perpetuarea adevăratelor valori, pentru care fapt meritați toată recunoștința, deoarece, după cum spunea Mircea Eliade, "Dintr-un popor nu rămâne nimic, decât cultura".

       Stimați omagiați! Vă mulțumesc din toată inima pentru contribuție la dezvoltarea culturii noastre și educarea tinerei generații în spiritul dragostei de țară și de valorile neamului – istoria, limba, obiceiurile și tradițiile naționale. Fie ca această Zi a Culturii Naționale să fie una a bucuriei și să ne apropie pe noi toti în înțelegere, solidaritate și pace!

        În aceast 15 ianuarie deosebit pentru toţi Dumneavoastră, când aerul e dalb de colinde, iar în tării, sus, se aprinde Steaua Eminescu, vă doresc tuturor sănătate, energii creatoare, frumoase şi notorii realizări în profesie şi în viaţa de zi cu zi, linişte şi căldură în familii. Vă mai doresc să aveți parte de toate frumusețile acestei lumi, iar anii care au să vină să vă aducă sănătate multă, realizări pe potriva aspirațiilor și satisfacție de la munca pe care o faceți.

Cu respect deosebit și aleasă prețuire, Valeriu CIORICI, președintele raionului Rezina

Acasă

În sus