Hotărârea nr. 03 a Comisiei raionale pentru Situații Excepționale din 23 martie 2020

         În temeiul Legii nr. 212/2004 privind regimul stării de urgenţă, de asediu şi de război, Dispoziției nr. 1 din 18 martie 2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova și examinând  informația conducătorilor IMSP „Centrul de Sănătate Rezina”, IMSP „Spitalul Raional Rezina” și al Centrului de Sănătate Publică Orhei privind situația epidemiologică la infecția cu COVID-19, Comisia...

Hotărârea nr. 02 a Comisiei raionale pentru Situații Excepționale Rezina din 20 martie 2020

         În temeiul Legii nr. 212/2004 privind regimul stării de urgenţă, de asediu şi de război, Dispoziției nr. 1 din 18 martie 2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova și examinând informația conducătorilor IMSP „Centrul de Sănătate Rezina”, IMSP „Spitalul Raional Rezina” și al Centrului de Sănătate Publică Orhei privind situația epidemiologică la infecția cu COVID-19, Comisia pentru...

Sedință operativă pe vreme de stare de urgență

         Chiar dacă țara se află în stare de urgență urmare a situației creată la infecția cu coronavirus de tip nou COVID-19, angajații structurilor Consiliului raional Rezina, ai Aparatului președintelui raionului se străduie să facă față sarcinilor, evident, cu respectarea măsurilor de siguranță, impuse de starea de fapt. Astfel, în timpul ședinței operative din dimineața zilei de luni, președintele raionului, Valeriu Ciorici,...În atenția locuitorilor raionului Rezina!

         Conform prevederilor legale, președintele raionului Rezina, dl Valeriu Ciorici, anunță desfășurarea audierilor publice pe marginea proiectului bugetului raionului pentru anul 2020. Audierile publice se vor desfășura pe 06 decembrie 2019, la ora 10.00, în Sala de Conferințe a Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov” din orașul Rezina.

         La audierile publice sunt invitați toți doritorii. Deocamdată, puteți lua cunoștință cu proiectul bugetului raionului pentru anul 2020 la șeful Direcției Finanțe a Consiliului raional, dna Angela Cuzuioc (or. Rezina, str. 27 August, 1, etajul IV, Direcția Finanțe). În cel mai apropiat timp, informația va fi publicată și pe site-ul Consiliului raional.

         Vezi aici nota informativă la proiectul bugetului raionului Rezina pentru anul 2020  şi a estimărilor pe anii 2021-2022

Acasă

În sus