Rezultate îmbucurătoare în ajun de an nou

   Încet, de parcă așteptau să fie numărate, se perindau una câte una ultimele zile ale toamnei. Pe străzile rămase pustii hoinărea, în legea sa, vântul. Stropii reci de ploaie parcă aminteau că mâine-poimâine în văzduh se vor roti grațios primii fulgi. O nostalgie bacoviană punea stăpânire pe întreaga ființă omenească...    Deși trist, acel sfârșit de toamnă își avea farmecul lui, care,...

Veteranii razboiului din Afganistan au totalizat activitatea din 2019

         Deși, potrivit statutului, adunarea de dare de seamă și alegeri în Uniunea raională a Veteranilor războiului din Afganistan (UVRA) se desfășoară o dată la cinci ani, președintele Gheorghe Marchitan a făcut déjà o tradiție din a-i convoca pe membrii organizației anual, în luna decembrie, pentru a discuta și a reliefa problemele, dar și potențialele soluții pentru cele mai dificile aspecte. Astfel, pe 5 decembrie curent,...

Tinerii, interesați de voluntariat

    Recent, pe 07 decembrie curent, Consiliul raional al Tinerilor din Rezina, în parteneriat cu primăria Ignăței, au organizat și desfășurat, în incinta Căminului de cultură Ignăței, o Cafenea publică. Evenimentul s-a produs cu prezența voluntarilor de la Consiliul raional al Tinerilor din Rezina și elevi ai Liceului teoretic "Ioan Sârbu" din Ignăței, dar și elevi din satul vecin Meșeni.     Scopul Cafenelei publice a fost de a...În atenția locuitorilor raionului Rezina!

         Conform prevederilor legale, președintele raionului Rezina, dl Valeriu Ciorici, anunță desfășurarea audierilor publice pe marginea proiectului bugetului raionului pentru anul 2020. Audierile publice se vor desfășura pe 06 decembrie 2019, la ora 10.00, în Sala de Conferințe a Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov” din orașul Rezina.

         La audierile publice sunt invitați toți doritorii. Deocamdată, puteți lua cunoștință cu proiectul bugetului raionului pentru anul 2020 la șeful Direcției Finanțe a Consiliului raional, dna Angela Cuzuioc (or. Rezina, str. 27 August, 1, etajul IV, Direcția Finanțe). În cel mai apropiat timp, informația va fi publicată și pe site-ul Consiliului raional.

         Vezi aici nota informativă la proiectul bugetului raionului Rezina pentru anul 2020  şi a estimărilor pe anii 2021-2022

Acasă

În sus