Dispoziție nr. 54 din 02 iunie 2020

„Cu privire la modificarea comisiei de concurs pentru ocuparea funcțiilor din cadrul IP „Muzeul raional de Istorie și Etnografie” Vezi aici textul dispoziției

Dispoziție nr. 53 din 02 iunie 2020

„Cu privire la anunțarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante din cadrul IP „Muzeul raional de Istorie și Etnografie” Vezi aici textul dispoziției Vezi aici Anexa nr. 1 la dispoziție Vezi aici Anexa nr. 2 la dispoziție

Ziua Internaţională a Copilului în mediul online. Cum a fost marcată sărbătoarea la Rezina

        Dacă în anii precedenţi Ziua Internaţională a Copilului era marcată la Rezina cu mult fast, de această dată, din cauza pandemiei, de 1 iunie au fost organizate doar câteva evenimente, doar pe online. În unele familii, distracţiile au durat toată ziua, iar buna lor dispoziţie parcă a alungat norii gri de pe cer.    Nici în perioadă de pandemie, autorităţile nu uită de copii...Dragi lucrători din domeniul silvicol din raionul Rezina!

   Cu prilejul frumoasei sărbători profesionale, marcată tradițional în a treia sâmbătă a lunii septembrie, adresez sincere și cordiale felicitări, însoțite de urări de bine și prosperitate, tuturor angajaților din ramura silvică, celor care asigură paza și protecția pădurii, realizează una dintre cele mai importante și benefice sarcini -  cea de a îngriji și ocroti pădurea, care este una dintre cele mai valoroase resurse ale acestui pământ, generatoare a unui mediu sănătos de viață.

   Exprim recunoștință profundă și am convingerea că și pe viitor, cu dragoste și stimă față de acest patrimoniu național, veți asigura o dezvoltare coerentă și durabilă a sectorului forestier, precum și o îmbunătățire a imaginii silvicultorului în societate.

   Vă doresc mult curaj și inspirație în realizarea obiectivelor trasate, a lucrurilor bune și frumoase, înțelepciune și gânduri pozitive, siguranță în ziua de mâine, bunăstare și multă sănătate familiilor dumneavoastră.

Cu mult respect, Vasile GOBJILĂ, președintele raionului Rezina

Acasă

În sus