Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 15-19.07.2019, Rezina

    În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:     15 iulie 2019: or. Rezina, str. Păcii, 75, 67, 65, Energeticienilor, satele Ciorna, Ignăței (parțial) - 09:00-17:00;     16 iulie 2019: or. Rezina, str. 1 Mai, 6/2, Voluntarilor, Centurii, satul Ignăței (parțial) - 08:00-17:00;     17 iulie 2019: or....

Ședință de bilanț la Inspectoratul de Poliție Rezina

         Pe 11 iulie curent, Inspectoratul de Poliție Rezina a desfășurat o ședință de bilanț, în cadrul căreia a fost dezbătută activitatea structurilor Inspectoratului în perioada primelor 6 luni ale anului 2019. La ședință, în calitate de invitat, a participat și președintele raionului, Vasile Gobjilă.          Ședința a fost prezidată de către Alexandru Iurcu, șef-adjunct al IP Rezina,...

Sărbătoare cu mare fast în satul Cuizăuca, în duminica de Sânziene

         La data de 07 iulie s-a desfășurat Festivalul raional al cântecului, jocului și portului popular cu genericul ,,Cânt și joc moldovenesc”, ediția a II-a, 2019, în cadrul sărbătorii Ziua Națională a Portului Popular. Evenimentul a fost organizat de către Secția Cultură a Consiliului raional Rezina în parteneriat cu primăria satului Cuizăuca.          Festivalul a început cu...Ședință de bilanț la Inspectoratul de Poliție Rezina

         Pe 11 iulie curent, Inspectoratul de Poliție Rezina a desfășurat o ședință de bilanț, în cadrul căreia a fost dezbătută activitatea structurilor Inspectoratului în perioada primelor 6 luni ale anului 2019. La ședință, în calitate de invitat, a participat și președintele raionului, Vasile Gobjilă.

         Ședința a fost prezidată de către Alexandru Iurcu, șef-adjunct al IP Rezina, comisar principal. Pe parcurs, șefii de secții au prezentat rapoarte cu rezultatele înregistrate în activitatea de zi cu zi, problemele identificate în serviciu, dar și unele soluții pentru depășirea situațiilor complicate.

         Vasile Gobjilă, președintele raionului, i-a mulțumit efectivului pentru buna conlucrare dintre administrația publică locală și IP Rezina, dar și pentru devotamentul și efortul, depuse în menținerea ordinii publice în raion ca cetățenii să se simtă în siguranță.

         Poliția îşi propune să modifice stereotipurile ca fiind un organ represiv într-o instituție deschisă și cooperantă, cu activități în beneficiul și serviciul cetățenilor, rolul poliției în comunitate fiind esențial în asigurarea unui climat sigur pe toate componentele de activitate.
         La finele şedinţei, șeful-adjunct al IP Rezina, Alexandru Iurcu, a venit cu un mesaj de mulţumire către efectiv și conducerea raionului pentru colaborare eficientă, exprimându-și speranța că activitățile utile vor cunoaște continuitate pentru asigurarea unui mediu sigur cetățenilor din localitățile raionului Rezina.

         De menționat că, potrivit analizei infracționalității în raionul Rezina, nivelul acesteia în primele 6 luni ale anului curent denotă o diminuare cu 16,6% comparativ cu aceeași perioadă a anului 2018.

Acasă

În sus