Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare din raionul Rezina! Dragi colegi!

    Direcția Agricultură, Alimentație, Arhitectură și Cadastru este onorată să transmită calde felicitări și urări de bine tuturor truditorilor pământului, care și-au legat destinul de această muncă grea, dar nobilă și necesară întregii societăți, cu ocazia Zilei profesionale, sărbătorită în a patra săptămână a lunii noiembrie.     Dragi agricultori! În această zi de sfârșit de toamnă, când, ostenit, odihnește și pământul,...

Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare din raionul Rezina!

    Vă aducem sincere felicitări și urări de bine cu ocazia încheierii anului agricol și cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură și Industria prelucrătoare.     Dragi agricultori, sectorul agroindustrial a fost și rămâne una dintre ramurile dominante ale economiei naționale, care determină în mare măsură bunăstarea poporului. Am  parcurs împreună cu dumneavoastră încă un an agricol plin de frământări,...

Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 25-29 noiembrie 2019, Rezina

    În legătură cu reconstrucția liniilor electrice (demontarea liniei vechi și montarea liniei noi), va fi întreruptă furnizarea energiei electrice:    25-29 noiembrie 2019 - satul Mateuți (parțial) - 09:00-17:00.     În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:     25 noiembrie 2019: orașul...Ședință de bilanț la Inspectoratul de Poliție Rezina

         Pe 11 iulie curent, Inspectoratul de Poliție Rezina a desfășurat o ședință de bilanț, în cadrul căreia a fost dezbătută activitatea structurilor Inspectoratului în perioada primelor 6 luni ale anului 2019. La ședință, în calitate de invitat, a participat și președintele raionului, Vasile Gobjilă.

         Ședința a fost prezidată de către Alexandru Iurcu, șef-adjunct al IP Rezina, comisar principal. Pe parcurs, șefii de secții au prezentat rapoarte cu rezultatele înregistrate în activitatea de zi cu zi, problemele identificate în serviciu, dar și unele soluții pentru depășirea situațiilor complicate.

         Vasile Gobjilă, președintele raionului, i-a mulțumit efectivului pentru buna conlucrare dintre administrația publică locală și IP Rezina, dar și pentru devotamentul și efortul, depuse în menținerea ordinii publice în raion ca cetățenii să se simtă în siguranță.

         Poliția îşi propune să modifice stereotipurile ca fiind un organ represiv într-o instituție deschisă și cooperantă, cu activități în beneficiul și serviciul cetățenilor, rolul poliției în comunitate fiind esențial în asigurarea unui climat sigur pe toate componentele de activitate.
         La finele şedinţei, șeful-adjunct al IP Rezina, Alexandru Iurcu, a venit cu un mesaj de mulţumire către efectiv și conducerea raionului pentru colaborare eficientă, exprimându-și speranța că activitățile utile vor cunoaște continuitate pentru asigurarea unui mediu sigur cetățenilor din localitățile raionului Rezina.

         De menționat că, potrivit analizei infracționalității în raionul Rezina, nivelul acesteia în primele 6 luni ale anului curent denotă o diminuare cu 16,6% comparativ cu aceeași perioadă a anului 2018.

Acasă

În sus