Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 15-19.07.2019, Rezina

    În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:     15 iulie 2019: or. Rezina, str. Păcii, 75, 67, 65, Energeticienilor, satele Ciorna, Ignăței (parțial) - 09:00-17:00;     16 iulie 2019: or. Rezina, str. 1 Mai, 6/2, Voluntarilor, Centurii, satul Ignăței (parțial) - 08:00-17:00;     17 iulie 2019: or....

Ședință de bilanț la Inspectoratul de Poliție Rezina

         Pe 11 iulie curent, Inspectoratul de Poliție Rezina a desfășurat o ședință de bilanț, în cadrul căreia a fost dezbătută activitatea structurilor Inspectoratului în perioada primelor 6 luni ale anului 2019. La ședință, în calitate de invitat, a participat și președintele raionului, Vasile Gobjilă.          Ședința a fost prezidată de către Alexandru Iurcu, șef-adjunct al IP Rezina,...

Sărbătoare cu mare fast în satul Cuizăuca, în duminica de Sânziene

         La data de 07 iulie s-a desfășurat Festivalul raional al cântecului, jocului și portului popular cu genericul ,,Cânt și joc moldovenesc”, ediția a II-a, 2019, în cadrul sărbătorii Ziua Națională a Portului Popular. Evenimentul a fost organizat de către Secția Cultură a Consiliului raional Rezina în parteneriat cu primăria satului Cuizăuca.          Festivalul a început cu...Colegiul Consultativ, în ședință ordinară

  Miercuri, 26 iunie curent, în incinta sălii de ședințe a Consiliului raional Rezina, a avut loc ședin-ța ordinară a Colegiului Consultativ din cadrul raionului, cu prezența președintelui raionului Rezina, Vasile Gobjilă, și a conducătorilor serviciilor desconcentrate.

  Ședința a fost prezidată de către Victor Vlas, șef-adjunct al Oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat, care a propus spre examinare mai multe chestiuni ce țin de activitatea serviciilor în teritoriu.

  Din start, Victor Vlas a adus la cunoștință actele legislative și normative, aprobate și publicate în "Monitorul Oficial al Republicii Moldova" în luna iunie 2019. La fel, a vorbit și despre modificările care au fost publicate în "Monitorul Oficial" nr. 192 din 10.06.2019, la Regulamentul cu privire la modul de stabilire și plată a indemnizațiilor adresate familiilor cu copii, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1478/2002 ("Monitorul Oficial al Republicii Moldova", 2002, nr. 154-157, art. 1612).

  Apoi, fiecare conducător al serviciilor desconcentrate s-a referit la activitatea desfășurată pe parcursul unei luni de activitate.

  Președintele raionului Rezina a apreciat mult activitatea Consiliului Consultativ, dorindu-le conducătorilor să nu fie indiferenți, să se implice și să comunice acolo, unde există unele lacune, pentru a fi înlăturate pentru ca cetățenii să nu aibă de suferit.

  Șeful-adjunct al Oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat a anunțat că următoarea ședință a serviciilor publice desconcentrate va avea loc pe data de 31 iulie 2019, iar în calitate de raportori au fost desemnați Inspectoratul de Poliție Rezina, Centrul de Sănătate Publică și Agenția Teritorială de Asigurări în Medicină.

Iuliana POPA-CRUDU

Acasă

În sus