Mult stimați judecători, procurori, avocați, notari și toți lucrătorii în domeniul Justiției din raionul Rezina!

    Vă transmit urări de bine și calde felicitări cu prilejul sărbătorii "Ziua profesională a lucrătorilor din Justiție". Cu certitudine meseria de jurist poate fi considerată una dintre cele mai prestigioase profesii, dar și una dintre cele mai complexe. Meseria, căreia vă dedicați zi de zi, presupune multă responsabilitate, etică profesională, demnitate, obiectivitate și interes sporit față de nevoile societății și problemele nedreptățite ale acesteia....

Sindicalistele din raionul Rezina, conștiente că veșnicia s-a născut la sat

   A devenit deja tradiție ca, în fiecare an, în preajma Zilei Mondiale a femeilor din mediul rural, liderii sindicali din raionul Rezina, ghidați de Vera Platon, reprezentantul CNSM în teritoriu, să-și conjuge eforturile în organizarea și desfășurarea unei mese rotunde cu prilejul acestei sărbători.    Anul curent nu a fost o excepție în acest sens și, pe 09 octombrie, mai bine de 60 de femei, membre ale organizațiilor sindicale din diferite do...

Fondatorul și păstrătorul muzeului din satul Mateuți

    Locurile, în care ne-am născut și am crescut, sunt locurile natale din leagănul existenței noastre, unde ne sunt părinții, frații, prietenii, colțul familial. Acolo, unde putem să comunicăm fără să ne oprim, acolo, unde există sentimentul plin de confort numit "acasă". Iar un om fără pasiuni și fără spirit de patriot este un om trist, este un om care nu a simțit ce înseamnă să fii mândru cu adevărat de o realizare proprie, care nu a simțit vreodată vibrația lucrur...Mesaj de felicitare cu prilejul zilei profesionale – Ziua funcţionarului public

Stimați funcționari publici din raionul Rezina!

   Cu prilejul sărbătorii profesionale - Ziua funcționarului public, în numele Consiliului raional Rezina, dar și al meu personal, adresez tuturor celor, care au ales să muncească în această sferă, sincere urări de bine, prosperare și realizări deosebite în activitate.

   Grație profesionalismului, imparțialității și dăruirii, pe care le manifestați zilnic la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, putem vorbi astăzi de servicii publice de calitate, de implementarea cu succes a diverselor proiecte.

   Fără un funcționar bine pregătit profesional, care să-și îndeplinească atribuțiile în mod obiectiv și eficient, nu putem vorbi despre o instituție consolidată, democratică și progres.

   Sunt ferm convins că veți continua să munciți cu aceleași sârguință, responsabilitate și devotament, astfel, încât să asigurăm împreună o administrare publică eficientă.

   Vă doresc tuturor multă perseverență, răbdare și determinare, succese la realizarea importantelor responsabilități, sănătate, bunăstare și împlinirea tuturor aspirațiilor profesionale și personale!

Cu tot respectul, Vasile GOBJILĂ, președintele raionului Rezina

Acasă

În sus