Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 15-19.07.2019, Rezina

    În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:     15 iulie 2019: or. Rezina, str. Păcii, 75, 67, 65, Energeticienilor, satele Ciorna, Ignăței (parțial) - 09:00-17:00;     16 iulie 2019: or. Rezina, str. 1 Mai, 6/2, Voluntarilor, Centurii, satul Ignăței (parțial) - 08:00-17:00;     17 iulie 2019: or....

Ședință de bilanț la Inspectoratul de Poliție Rezina

         Pe 11 iulie curent, Inspectoratul de Poliție Rezina a desfășurat o ședință de bilanț, în cadrul căreia a fost dezbătută activitatea structurilor Inspectoratului în perioada primelor 6 luni ale anului 2019. La ședință, în calitate de invitat, a participat și președintele raionului, Vasile Gobjilă.          Ședința a fost prezidată de către Alexandru Iurcu, șef-adjunct al IP Rezina,...

Sărbătoare cu mare fast în satul Cuizăuca, în duminica de Sânziene

         La data de 07 iulie s-a desfășurat Festivalul raional al cântecului, jocului și portului popular cu genericul ,,Cânt și joc moldovenesc”, ediția a II-a, 2019, în cadrul sărbătorii Ziua Națională a Portului Popular. Evenimentul a fost organizat de către Secția Cultură a Consiliului raional Rezina în parteneriat cu primăria satului Cuizăuca.          Festivalul a început cu...Mesaj de felicitare cu prilejul zilei profesionale – Ziua funcţionarului public

Stimați funcționari publici din raionul Rezina!

   Cu prilejul sărbătorii profesionale - Ziua funcționarului public, în numele Consiliului raional Rezina, dar și al meu personal, adresez tuturor celor, care au ales să muncească în această sferă, sincere urări de bine, prosperare și realizări deosebite în activitate.

   Grație profesionalismului, imparțialității și dăruirii, pe care le manifestați zilnic la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, putem vorbi astăzi de servicii publice de calitate, de implementarea cu succes a diverselor proiecte.

   Fără un funcționar bine pregătit profesional, care să-și îndeplinească atribuțiile în mod obiectiv și eficient, nu putem vorbi despre o instituție consolidată, democratică și progres.

   Sunt ferm convins că veți continua să munciți cu aceleași sârguință, responsabilitate și devotament, astfel, încât să asigurăm împreună o administrare publică eficientă.

   Vă doresc tuturor multă perseverență, răbdare și determinare, succese la realizarea importantelor responsabilități, sănătate, bunăstare și împlinirea tuturor aspirațiilor profesionale și personale!

Cu tot respectul, Vasile GOBJILĂ, președintele raionului Rezina

Acasă

În sus