Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 15-19.07.2019, Rezina

    În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:     15 iulie 2019: or. Rezina, str. Păcii, 75, 67, 65, Energeticienilor, satele Ciorna, Ignăței (parțial) - 09:00-17:00;     16 iulie 2019: or. Rezina, str. 1 Mai, 6/2, Voluntarilor, Centurii, satul Ignăței (parțial) - 08:00-17:00;     17 iulie 2019: or....

Ședință de bilanț la Inspectoratul de Poliție Rezina

         Pe 11 iulie curent, Inspectoratul de Poliție Rezina a desfășurat o ședință de bilanț, în cadrul căreia a fost dezbătută activitatea structurilor Inspectoratului în perioada primelor 6 luni ale anului 2019. La ședință, în calitate de invitat, a participat și președintele raionului, Vasile Gobjilă.          Ședința a fost prezidată de către Alexandru Iurcu, șef-adjunct al IP Rezina,...

Sărbătoare cu mare fast în satul Cuizăuca, în duminica de Sânziene

         La data de 07 iulie s-a desfășurat Festivalul raional al cântecului, jocului și portului popular cu genericul ,,Cânt și joc moldovenesc”, ediția a II-a, 2019, în cadrul sărbătorii Ziua Națională a Portului Popular. Evenimentul a fost organizat de către Secția Cultură a Consiliului raional Rezina în parteneriat cu primăria satului Cuizăuca.          Festivalul a început cu...Doleanțele oamenilor - în atenția autorităților

   În ziua de luni, 13 mai curent, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Eleonora Graur, și președintele raionului Rezina, Vasile Gobjilă, au întreprins o vizită de lucru în comuna Pripiceni-Răzeși.

   Audiența cetățenilor a început în incinta primăriei, unde oamenii așteptau să împărtășească problemele cu care se confruntă, în speranța de a găsi soluții.

   Apoi, au urmat discuții cu funcționarii publici, medici, profesori, educatori, asistenți sociali din localitate, care au fost informați despre actuala situație din țară. La fel, a fost ascultat fiecare în parte, deoarece deputatul Eleonora Graur și președintele raionului Vasile Gobjilă susțin că, având o comunicare deschisă și sinceră, se pot găsi cele mai eficiente soluții și oportunități pentru a depăși orice provocare.

   Oamenii din localitate au vorbit despre lucrurile bune și faptele frumoase de la ei din comună, inclusiv și în instituțiile unde activează.

   Dar, pe lângă stabilitate în țară, își mai doresc o cantină socială, aprovizionarea localității cu apă, dezvoltarea infrastructurii, majorarea prețului la laptele colectat și alte proiecte sociale pentru ca lucrurile bune să continue întru binele cetățenilor.

       Pripicenenii au apreciat mult vizita oficialilor, iar dna Graur și dnul Gobjilă au menționat că vor continua să fie alături de oameni săptămânal, exact cum au fost de fiecare dată pentru a face multe lucruri bune pentru cetățenii localităților.

Iuliana POPA-CRUDU

 

Acasă

În sus