Dispoziție nr. 49-RU din 26 februarie 2020

„Cu privire la anunțarea concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă” Vezi aici textul dispoziției

Dragobete a adus dragostea și buna dispoziție la Rezina

         De o seară plină de dragoste, cântec, voie bună și tradiție autentică au avut parte spectatorii, care pe 24 februarie curent au ales să fie parte a spectacolului „Dragobetele sărută fetele”, desfășurat în Sala mică a Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov”. După cum și era de așteptat, în centrul atenției s-a aflat tinerețea cu toate caracteristicile ei și, bineînțeles, dragostea....

Vă invităm să sărbătorim împreună sosirea primăverii!

         Pentru a întregi dispoziția de sărbătoare a locuitorilor raionului Rezina și oaspeților lui, Consiliul raional, angajații Secției Cultură, ai Palatului raional de Cultură „Nicolae Lupov” pregătesc un program cultural, care se va desfășura în cadrul tradiționalului Festival Internațional de Muzică și Dans „Mărțișor”, ediția anului 2020. Astfel, în primele zile ale lui martie, ne vom putea bucura de...Doleanțele oamenilor - în atenția autorităților

   În ziua de luni, 13 mai curent, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Eleonora Graur, și președintele raionului Rezina, Vasile Gobjilă, au întreprins o vizită de lucru în comuna Pripiceni-Răzeși.

   Audiența cetățenilor a început în incinta primăriei, unde oamenii așteptau să împărtășească problemele cu care se confruntă, în speranța de a găsi soluții.

   Apoi, au urmat discuții cu funcționarii publici, medici, profesori, educatori, asistenți sociali din localitate, care au fost informați despre actuala situație din țară. La fel, a fost ascultat fiecare în parte, deoarece deputatul Eleonora Graur și președintele raionului Vasile Gobjilă susțin că, având o comunicare deschisă și sinceră, se pot găsi cele mai eficiente soluții și oportunități pentru a depăși orice provocare.

   Oamenii din localitate au vorbit despre lucrurile bune și faptele frumoase de la ei din comună, inclusiv și în instituțiile unde activează.

   Dar, pe lângă stabilitate în țară, își mai doresc o cantină socială, aprovizionarea localității cu apă, dezvoltarea infrastructurii, majorarea prețului la laptele colectat și alte proiecte sociale pentru ca lucrurile bune să continue întru binele cetățenilor.

       Pripicenenii au apreciat mult vizita oficialilor, iar dna Graur și dnul Gobjilă au menționat că vor continua să fie alături de oameni săptămânal, exact cum au fost de fiecare dată pentru a face multe lucruri bune pentru cetățenii localităților.

Iuliana POPA-CRUDU

 

Acasă

În sus