Ziua Internaţională a Copilului în mediul online. Cum a fost marcată sărbătoarea la Rezina

        Dacă în anii precedenţi Ziua Internaţională a Copilului era marcată la Rezina cu mult fast, de această dată, din cauza pandemiei, de 1 iunie au fost organizate doar câteva evenimente, doar pe online. În unele familii, distracţiile au durat toată ziua, iar buna lor dispoziţie parcă a alungat norii gri de pe cer.    Nici în perioadă de pandemie, autorităţile nu uită de copii...

Deciziile cu privire la relaxarea restricțiilor ar putea fi reexaminate

        Autoritățile ar putea reexamina deciziile luate cu privire la relaxarea restricțiilor. Aceasta în condițiile în care populația nu respectă îndeajuns noile reguli. Constatarea a fost făcută de șeful ANSP, Nicolae Furtună, la emisiunea „Punctul pe Azi”, la TVR Moldova.          „Noi săptămâna aceasta o să discutăm și am putea reveni la impunerea restricțiilor. O...

Reguli de siguranță pentru elevi în vacanță

            Părinții sunt îndemnați să acorde o atenție deosebită copiilor pe durata vacanței de vară și să le idetifice ocupații utile.             Elevii sunt îndemnați să respecte regulile de circulație, să nu se joace pe drumurile publice sau în apropierea acestora, ci doar în locurile special amenajate, unde nu circulă mașini: parcuri, terenuri de sport, curți,...Campionatul Național de Off Road, etapa a II-a, raionul Rezina (11-12 mai 2019)

    Stimați cetățeni, vă invităm pentru a petrece weekend-ul împreună, unde vom avea parte de un show pe patru roți cu mașini 4x4 Off Road.

   Vom avea parte de un concert în aer liber, locuri de joacă pentru copii, grătare, mămăligă și multe altele!

 

Ziua 1, 11 mai

   10.00 - Deschiderea oficială a evenimentului, în fața Consiliului raional Rezina.

   10.30 - Startul Bolizilor 4x4 spre albiile râurilor și un număr mare de cascade naturale, unde vor colecta punctele de control stabilite de organizatori.

   Între timp, vom aștepta piloții din cursă și ne vom distra în parcul amenajat de conducerea raionului cu locuri de agrement, frigărui, muzică, lângă traseul R13, s. Țareuca (47.759638, 28.885875)

 

Ziua 2, 12 mai

   10.00 - Start la Proba Specială Trial, unde vor participa Bolizii 4x4 pe un teren accidentat de tip închis, contra cronometru.

   16.00 - Premierea câștigătorilor și închiderea oficială a Campionatului de Off Road Etapa a II-a.

   Doritorii de a participa la Campionatul Național trebuie să dețină un ATV, UTV sau o mașină cu tracțiune integrală 4x4, dotată conform cerințelor Comisiei Naționale de Off Road din RM, pentru clasa de participare.

   Mai multă informație găsiți la numerele de tel.: +37369131204; +37368211010; +37360902002.

 

Acasă

În sus