Atenție! Atelier de informare despre programele guvernamentale de finanțare nerambursabilă

     Consiliul raional Rezina, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Incubatorul de Afaceri din Rezina organizează un atelier de informare despre programele guvernamentale de finanțare nerambursabilă.      Evenimentul va avea loc la data de 23 august 2019, ora 10.00 – 12.00, în sala de conferințe a Incubatorului de Afaceri din Rezina.     Sunt așteptați toți...

Dispoziție nr. 95_C din 15 august 2019

"Cu privire la anunțarea concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă” Vezi aici textul dispoziției: 

Stimați lucrători din domeniul financiar din raionul Rezina!

    Tradițional, la 15 august se sărbătorește ziua lucrătorului din domeniul financiar, care a fost aprobată prin Decretul Președintelui Republicii Moldova nr. 216 din 12 iulie 1995. În acest an, ziua financiarului se află la cea de-a XXIV-a aniversare oficială. Cu acest prilej, vă adresez sincere felicitări tuturor celor care sunt implicați în dezvoltarea continuă a sistemului financiar. Suntem recunoscători, că împreună cu colegii dumneavoastră ați operat cu opțiuni...A fost lansat Campionatul raional de fotbal, ediția a XVI-ea

         Pe data de 10 aprilie 2019, în sala de ședințe a Consiliului raional Rezina, s-a desfășurat ședința de lansare a Campionatului raional de fotbal, ediția a XVI-ea, organizată de Asociația de Fotbal Rezina.

         La întrunire au fost invitați reprezentanți ai celor 16 echipe din raionul Rezina, care urmează a fi împărțite în 2 divizii (A și B), conform rezultatelor campionatului din anul precedent.

         În cadrul ședinței au fost aduse la cunoștință prevederile Regulamentului competiției, care a suferit și unele modificări. S-a stabilit programul meciurilor, care vor fi disputate în perioada 12 mai-25 august 2019.

         La fel, s-a discutat și referitor la condițiile de participare a legionarilor în competiție, desfășurarea etapelor grupelor și celor finale ale Campionatului, asigurarea ordinii publice și a asistenței medicale în cadrul meciurilor.

         Termenul stabilit pentru prezentarea ofertelor este până la data de 03 mai 2019.

Pentru conformitate: Iuliana POPA-CRUDU

 

 

 

Acasă

În sus