Atenție! Atelier de informare despre programele guvernamentale de finanțare nerambursabilă

     Consiliul raional Rezina, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Incubatorul de Afaceri din Rezina organizează un atelier de informare despre programele guvernamentale de finanțare nerambursabilă.      Evenimentul va avea loc la data de 23 august 2019, ora 10.00 – 12.00, în sala de conferințe a Incubatorului de Afaceri din Rezina.     Sunt așteptați toți...

Dispoziție nr. 95_C din 15 august 2019

"Cu privire la anunțarea concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă” Vezi aici textul dispoziției: 

Stimați lucrători din domeniul financiar din raionul Rezina!

    Tradițional, la 15 august se sărbătorește ziua lucrătorului din domeniul financiar, care a fost aprobată prin Decretul Președintelui Republicii Moldova nr. 216 din 12 iulie 1995. În acest an, ziua financiarului se află la cea de-a XXIV-a aniversare oficială. Cu acest prilej, vă adresez sincere felicitări tuturor celor care sunt implicați în dezvoltarea continuă a sistemului financiar. Suntem recunoscători, că împreună cu colegii dumneavoastră ați operat cu opțiuni...„Caravana de Crăciun” a pornit la drum

     Acum, când suntem în atmosfera sărbătorilor de iarnă, iar clopoțelul vestește apropierea Crăciunului, la inițiativa conducerii Inspectoratului de Poliție Rezina, în parteneriat cu Consiliul raional Rezina, în persoana dnei Eleonora Graur, președintele raionului Rezina, astăzi, 04 ianuarie 2019,  „Caravana de Crăciun” a pornit la drum în mai multe localități ale raionului pentru a aduce un strop de fericire și bucurie pe chipurile celor mai triști ca noi, de la mic la mare. Doar sărbătorile de iarnă ne aduc întotdeauna minuni, magie, emoții pozitive și amintiri de neuitat. Organizatorii au conștientizat, cu părere de rău, că în zilele de astăzi, nu în fiecare localitate și nu la fiecare copil vine Moș Crăciun și au decis ca, prin intermediul Campaniei „Caravana de Crăciun”, să ajungă și în acele familii din raionul Rezina, în care minunile mai sunt așteptate încă.

     Acțiunea și-a avut începutul în curtea Inspectoratului de Poliție Rezina, în prezența președintelui raionului Rezina, Eleonora Graur, vicepreședintelui pe probleme juridico-sociale, Vasile Gobjilă, șefului IP Rezina, Igor Botea, efectivului inspectoratului, tinerilor voluntari. Iar preotul Stanislav Atamanenco a avut grijă să binecuvânteze autoturismele, care urmau să pornească la drum, încărcate cu  produse alimentare, produse de igienă, haine, jucării și dulciuri.

     Șeful IP Rezina, Igor Botea, a menționat că, prin „Caravana de Crăciun”, și-a propus ca în prag de sărbători să dăruiască cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor. Pe această cale a ținut să mulțumească conducerii raionului pentru faptul că s-au alăturat campaniei, societății civile și, desigur, colegilor din cadrul IP Rezina, care au fost foarte receptivi și s-au mobilizat activ .

     Președintele Eleonora Graur a accentuat că este o tradiție frumoasă ca an de an să aducă bucuria sărbătorilor de iarnă în sufletele copiilor din raion, dar și de a le reda încredere în magia Crăciunului. Cu această ocazie a felicitat toți locuitorii raionului,  dorindu-le ca minunatele  sărbători de iarnă să aducă tuturor în casă doar bucurie, încredere, putere și credință!

     Apoi, „Caravana de Crăciun” a pornit la drum prin localitățile: Tarasova, Solonceni, Boșernița, Țareuca, Cinișeuți, Gordinești, Trifești, Cogâlniceni, Pripiceni-Răzeși și Pereni. De daruri au beneficiat 40 de copii din 10 familii. Drept răsplată și recunoștină, organizatorii au ascultat  poezii, cântece și colinde, fiind îndemnați să vină și la anul.

Iuliana POPA-CRUDU

Acasă

În sus